Kovotojo Teodoro gimtadienio koncerte – daugybė įžymybių

  • Teksto dydis:

Jau penktadienį menų fabrike „Loftas“ vyks labdaringas Kovotojo Teodoro gimtadienio koncertas, kurio transliaciją bus galima tiesiogiai stebėti portale LRT.lt nuo 19.30 val.

Teodoras pasitinka antrąjį gimtadienį kovodamas su 7 cm augliu galvoje, todėl jau beveik mėnesį aktyviai renkamos lėšos jo gydymui Prancūzijoje.

Visas būrys muzikantų stojo Teodoro pusėn. Koncerte išgirsite grupes „Freaks On Floor“, „The Ball & Chain“, „The Roop“, „Kūjeliai“, „Sisters On Wire“, „The Station“, atlikėjus Miss Sheep, Bjelle, Moniką Linkytę, Žalvarinį ir Moniką Liu.

Ritmą palaikys „Baltic Balkan“, o renginį ves Richardas Jonaitis.

Itin retą smegenų vėžį, pilomiksoidinę astrocitomą, Teodorui medikai diagnozavo prieš gerą mėnesį. Dėl amžiaus, auglio vietos ir dydžio operacija būtų labai pavojinga, tačiau Pracūzijoje, Gustave Roussy vėžio institute, taikomi pažangiausi gydymo metodai – tai būtų rimta galimybė Teodorui pasveikti.

Per šį mėnesį nuveikta nemažai: įkurtas paramos ir labdaros fondas, surinkta nemažai pinigų ir net suskraidyta į Paryžių konsultacijai.

Greitai prasidės 18 mėnesių truksiantis pirmas Teodoro kovos etapas, o kol kas Teodoras ir jo šeima švenčia antrąjį berniuko gimtadienį, dėkoja visiems už gerumą ir ruošiasi stebėti koncerto transliaciją portale LRT.lt.

Teodoro koncerto įrašą sausio 6 d. 11.05 val. parodys LRT KULTŪRA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
daugiausiai reklamuojasi , šumina ir blevyzgoja kažkoks selas....Nebuvau nei karto jo koncerte, bet kalbama , kad daug vaikų susirenka parėkauti kartu su juo ...tad ar negalėtų ir jis kiek nors prisidėti ? Iš skandalų ir keikimosi po nusižengimų ant policijos , sako , kad jis sugeba, o čia ???

bronė

bronė portretas
O tie muzikantai kitu būdu negali sau reklamos pasidaryti? Kur jie būna visus metus?Kodėl tyliai gerų darbų nedaro???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių