Kovo 8-osios proga – romantiška reperio Ironvyto staigmena

  • Teksto dydis:

Produktyviai metus pradėjęs Ironvytas nė nesiruošia lėtinti tempo.

Įvairiuose televizijos projektuose pastebimas reperis šiuo metu įrašinėja jau trečiąjį solinį albumą, tačiau Kovo 8-osios proga skuba nustebinti klausytojų – pristato dainos „Sorry bye“ vaizdo klipą.

„Man atrodo, kad šis mūsų kūrinys – romantiškiausias iš visų turimų. Tad tikrai negalėtų būti tinkamesnės progos jį pristatyti. – jautrumu nustebina Ironvytas. – Kalbant atvirai, man labai svarbu, kad klausytojai, kuriems įdomi mano muzika, neturėtų progos manimi nusivilti. Dar Naujųjų išvakarėse sau pažadėjau, kad tai bus produktyviausi metai mano karjeroje. 2017-aisiais teko nemažai koncertuoti įvairiuose Lietuvos miestuose. Po kiekvieno susitikimo su gerbėjais kyla didžiulis noras kurti“.

– Šiemet pristatėte jau antrąjį vaizdo klipą. „Sakura rap“ ir internete, ir radijo stotyse sulaukė itin palankaus vertinimo. Ar to paties tikitės ir iš „Sorry bye“?

– Sulaukėme tikrai nemažai malonių komentarų. Mane tai be galo nustebino. Tačiau „Sakura rap“ yra gilus, socialinis kūrinys, o „Sorry bye“ – lyrinis, apie meilę. Tikiuosi, ir čia klausytojai ras savęs.

– Ar dėliodamas „Sorry bye“ tekstą rėmėtės asmenine patirtimi?

– Visi kūriniai yra iš patirties. Emocijos gula į lyrinį subjektą ir visa tai virsta istorija. Tačiau ši daina nėra skirta konkrečiam žmogui. Šis kūrinys gali būti artimas daug kam. Čia pasakojama apie tai, kaip kartais išsiskiria dviejų žmonių požiūriai ir telieka atsisveikinti.

– Ar atostogos šiltuose kraštuose, o šiuo atveju Kipre – tinkamiausias metas skyryboms?

– Nebūtinai (juokiasi). Kiprą pasirinkome todėl, kad klipą filmuoti nusprendėme būtent sausio mėnesį. Lietuvoje tokiu metu oras labai nenuspėjamas. Be to, ten turime draugų, kurie sutiko mums pagelbėti. Aišku, įspūdį Kipre palieka ir pasakiški vaizdai. Kur tik nukreipsi kamerą – ten gražu.

– Į kelionę leidotės su prodiuseriu bei operatoriumi Vyliumi Blauzdavičiumi. Tai – jau antrasis jūsų bendras darbas. 

– Esame ne tik geri bičiuliai, bet ir visiški savo darbų fanai. Jei dirbame, tai visu šimtu procentų. Vylius vykti į Kiprą sutiko net negirdėjęs dainos. Akivaizdu, kad esame puikūs partneriai.

– Vaizdo klipe netrūko ir moteriško žavesio. Lengvojo kultūrizmo modeliui Ivetai Grakulskytei teko nelengvas vaidmuo. Kalbu ne tik apie „išsiskyrimą su mylimuoju“, bet ir gana provokuojantį aprangos pasirinkimą.

– Ivetai tokia patirtis buvo pirma. Tačiau filmuojant klipą to visiškai nesijautė. Jokio jaudulio. Ji tik džiaugėsi, kad realiame gyvenime Kipre jos vienos dar niekas nebuvo palikę (juokiasi).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių