Kovo 8-osios dovana moterims – serialas apie vyrus

  • Teksto dydis:

Kovo 8-oji – geriausia proga pristatyti serialą... apie vyrus. Tuo įsitikinusi naujo lietuviško humoro serialo „Šviesoforas“, kuris eteryje pasirodys kovo 13 d., komanda sukvietė pietų būrį garsių moterų.

Renginyje buvo galima sutikti ne tik serialo aktorius, bet itin sulieknėjusią teatro, kino ir televizijos aktorę Larisą Kalpokaitę su vyru Jonu Braškiu, aktores Vaidą Lisikaitę, Valdą Bičkutę, po skaudžios nelaimės atsigaunantį aktorių bei režisierių Rolandą Boravskį ir kitus.

Seriale  epizodinį vaidmenį suvaidinęs R. Boravskis moteris pradžiugino gėlėmis. Kortos atvertos: „Šviesoforas“ – tai lyg vyriškoji „Moterys meluoja geriau“ versija, atskleisianti visą tiesą apie vyrus ir jų santykius su moterimis. Taikyta vyrams, bet subalansuota ir jų moterims – juk „Moterys meluoja geriau“ peripetijos taip pat sulaukė didelio vyrų dėmesio.

Pristatymo metu svečiai buvo pavaišinti lengvais užkandžiais ir pirmieji išvydo pirmąją komiško serialo „Šviesoforas“ seriją, kuri kino salėje susilaukė juoko pliūpsnių ir audringų ovacijų.

„Šviesoforas“ – serialas apie vyrus, jų gyvenimą ir problemas, tai yra, vaizdas iš vyrų perspektyvos. Jo kūrėjai mano, kad vyrams bus įdomu žiūrėti ir garsiai pritarti herojų mintims, o moterims net pravartu pamatyti, ką išties galvoja jų antrosios pusės, kas vyrams svarbu, kas juos veda iš proto ir kodėl tokie klausimai, kaip „Ar tu mane myli?“, „Ar tau neatrodau stora?“, „Apie ką tu dabar galvoji?“, jiems gali atrodyti verti „Auksinio proto“ finalo.

Marso ir Veneros pasaulių dermes „Šviesofore“ bandys taikyti gerai visiems pažįstami aktoriai Nerijus Gadliauskas, Povilas Laurinkus, Rokas Petrauskas, prie kurių glausis Aušra Štukytė ir Dalia Morozovaitė.

„Šviesoforas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių