Koncerto užkulisiai: V. Baumilos susitikimas su J. Bluntu

  • Teksto dydis:

Jau šį, antradienio vakarą su žiūrovais sveikinasi žvaigždžių naujienų laidos „VIP“ vedėjų duetas: Eglė Kernagytė-Dambrauskė ir Vaidas Baumila. Ką tik iš viešnagės Amerikoje grįžęs Vaidas ne tik kalbins išskirtines viešnias – seseris Audronę Usonienę ir Laimą Mertinienę, bet ir pakvies į vos vakar sostinėje įvykusio britų dainininko Jameso Blunto koncerto užkulisius.

Devynerių metų sukaktį scenoje švenčiančiam V. Baumilai teko garbė ne tik „apšildyti“ pasaulinio garso muzikos žvaigždę, bet ir pabendrauti su J. Bluntu užkulisiuose po koncerto. Žiūrovai išvys specialų reportažą iš ten, kur paprasti žmonės tik svajoja patekti.

„Kai buvau Amerikoj, rodos, Niujorke, man pranešė, jog tikrai „apšildysiu“ J. Blunto pasirodymą. Žinoma, kad apsidžiaugiau“, – prisimena Vaidas.

Muzikos žvaigždės pasirodymą „apšildžiusiam“ laidos „VIP“ vedėjui patekti į koncerto užkulisius po šou nebuvo jokio vargo. „Susitariau su organizatoriais, kad nusifotografuosime su J. Bluntu. Dainininkas iškart po dušo atėjo prie mūsų – prie manęs ir kelių merginų, turėjusių išskirtinę galimybę susitikti su artistu. Pats J. Bluntas pasirodė labai malonus ir paprastas. Mane išvydęs sako: „O, čia tu, tas bičas, kuris „apšildė“, ateik į mūsų kambariuką.“ Ten buvo ir jo žmona, ir grupės muzikantai. Visi atsipalaidavę aptarinėjo ką tik pasibaigusį šou. Visa kompanija man paliko paprastų ir draugiškų žmonių įspūdį“, – apie neeilinį susitikimą pasakoja V. Baumila.

V. Baumila, paklaustas, ar pats yra J. Blunto gerbėjas, sako, kad klausosi įvairios muzikos: „Pastaruoju metu klausau labai įvairių dainininkų. Bluntas irgi neaplenkia mano playlisto“, – sako šypsodamasis Vaidas, kviesdamas šį, trečiadienio, vakarą 21.00 val. įsijungti TV3 laidą „VIP“: „Bus smagių vaizdų ir išskirtinių paties J. Blunto komentarų. Britų žvaigždė išdavė savo sėkmės paslaptį ir atskleidė, kas jį verčia būti laimingą.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių