Kokia moteris sužavėtų „Rezidentų“ aktorių R. Lenartavičių?

  • Teksto dydis:

Sparčiai populiarėjantis jaunosios kartos aktorius Robertas Lenartavičius televizijos žiūrovams geriausiai pažįstamas iš komiško TV3 serialo „Rezidentai“. 

Mediko vaidmenį kuriantis aktorius juokiasi, kad jau dabar jaučia padidėjusį merginų dėmesį, tačiau to jis visiškai nesureikšmina. Aktorius nelinkęs atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą, tačiau sutiko atskleisti, kokia moteris galėtų užkariauti jo širdį.

Trečią sezoną kuriamame lietuviškame seriale R. Lenartavičius ir toliau kuria stažuotis į Lietuvą iš JAV atvykusio rezidento vaidmenį. Lietuviškų šaknų turintis, tačiau lietuvių mentaliteto niekaip neperprantantis jo herojus Piteris patenka į ne vieną komišką situaciją.

Pats Robertas juokiasi, kad unikaliausias jo personažo bruožas – amerikietiškas akcentas, dėl kurio realiame gyvenime jis ne kartą papuolė į kuriozišką situaciją: „Praėjusiame sezone, pasibaigus įtemptiems filmavimams, pirkdamas traukinio bilietą pradėjau kalbėti su akcentu. Tada supratau, kas vyksta, bet buvo kažkaip žaismingai juokinga, tad tęsiau pokalbį, nors esu įsitikinęs, kad pardavėja buvo nustebusi, nes anksčiau girdėjo mane kalbantį normaliai“.

R. Kondratjevo nuotr.

Ji turėtų būti moteriška, gerbianti save, suprantanti savo vertę, gebanti pasirinkti, o sąmojis visada yra gerai.

Iš Kauno kilusiam aktoriui iki šiol teko kurti nedidelius ir epizodinius vaidmenis. Antrą sezoną kuriamas vaidmuo komiškame medicinos seriale „Rezidentai“ yra debiutinis televizijoje, todėl Robertas šiam darbui skiria prioritetą. „Filmavimams „Rezidentuose“ skiriu prioritetą, taip pat šiuo metu darbuojuosi garso ir vaizdo įrašų studijos projekte. Kai sugalvoju, vedu renginius ir užsiėmimus. Be šių veiklų dar sportuoju, skaitau, mokausi ir, trumpai sakant, gyvenu“, – apie savo kasdienybę pasakojo R. Lenartavičius.

Aktorius neslepia, kad vaidindamas žiūrovų pamiltame seriale sulaukia ir daugiau dailiosios lyties atstovių dėmesio. „Turiu pasakyti, kad sulaukiu šiek tiek daugiau dėmesio nei įprasta, bet mane tai mažai domina. Juk tai, ką žmonės mato, yra personažas, tad klaidinga manyti, kad pažįsta mane. Tačiau, jei tas dėmesys susijęs su tuo, kaip ir ką aš darau filmavimuose, tuomet tai priimu kaip įvertinimą. Manau, kad tikri žinomumo išbandymai dar laukia ateityje“, – šypsodamasis sakė R. Lenartavičius. 

Paklaustas, kokia moteris galėtų užkariauti jo širdį, Robertas filosofiškai sako, kad tokiai moteriai atsiradus turbūt viską iš karto suprastų. „Tai gilus ir tuo pačiu paprastas klausimas. Galvoju apie tai ir jaučiu, kad visi tie galvojimai apie moterį šalia savęs gali suklaidinti. Manau, kad jai atsiradus viskas būtų savaime aišku. Bet jeigu mes ieškome savybių, tai manau, jog ji turėtų būti moteriška, gerbianti save, suprantanti savo vertę, gebanti pasirinkti, o sąmojis visada yra gerai. Santykiai man abipusė, lengvai graži mistika“, – atviravo R. Lenartavičius.

TV3 nuotr.

„Rezidentai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių