Kodėl nebeliks populiarios „Pinigų kartos“?

Populiarus žurnalistas, rašytojas ir visuomenės veikėjas Andrius Tapinas socialiniame tinkle pasiguodė, kad rudenį nebeišvysime jo vedamos laidos „Pinigų karta“.

„Labai džiaugiausi praėjusiu „Pinigų kartos“ sezonu. Jis tikrai buvo geriausias visomis prasmėmis – turėjom puikius reitingus, stiprią komandą, lindom į sunkias socialines ir politines temas, eksperimentavom, kratėm ir nedavėm ramiai gyventi politikams. LRT irgi džiaugėsi – kadangi viršijom iškeltus žiūrimumo reikalavimus, netgi padidino biudžetą, generalinio direktoriaus pavaduotojas spaudė ranką ir sakė, kad labai laukia, ką parodysim rudenį”, – pasakojo feisbuke A. Tapinas.

Ir čia pat pateikė verdiktą: „Bet rudenį nieko neparodysim“. „Pinigų kartos“ kūrėjas tikino, kad didžioji naujiena jo laukė grįžus iš žygio lietuvių tremties ir įkalinimo vietose „Misija: Sibiras“.

„Sužinojau, kad laidos tiesiog nelieka. Ir nė vienas iš vadovų, netgi generalinis direktorius, skyręs man penkias minutes telefoninio pokalbio, taip ir nepateikė logiškos priežasties, kodėl priimtas toks sprendimas. Žinoma, televizija visada teisi, bet galbūt atidavęs nacionaliniam transliuotojui 12 metų savo pastangų, jėgų ir idėjų, galėtum sužinoti, kodėl kaip žurnalistas tampi nereikalingas“, – apgailestavo A.Tapinas.

Anot jo, nerimastingų signalų buvo pasigirdę prieš išvykstant į žygį. „Keistos užkulisių kalbos, prodiuseriai ėmė sukti akis į šoną, murmėti, kad čia sprendžia ne jie“, – teigė A.Tapinas.

LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius nustebo, kad domimės situacija: „Kuo ta laida tokia ypatinga, kad net „Kauno diena“ ja domisi?“

Pasiteiravome, ar LRT tikrai neberodys „Pinigų kartos“. “O Jėzau… Nežinau… Tapinas rašo, kad neliks. Sakė, kad grįžęs iš Sibiro pas mane užeis. Dar neužėjo. Tai jis laiko neturi, tai vėl“, – aiškino A. Siaurusevičius.

Ar jam asmeniškai ši laida patiko? „Žiūrėkit. Vienas laidas atidarom, kitas uždarom. Kažką paliekam rezerve. Tokia kasdienybė“, – kalbėjo nacionalinio transliuotojo vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ekspertas

Ekspertas portretas
Nucalcelino nieko nežiūrimą laidą ir tiek :D Čia kaip su serialais, kažkam super geri nerealūs, o kažkam - lievi ir todėl nucancelinami. Tapino TV skonis tiesiog prastas, jai jam Pinigų karta patiko

kada nuims

kada nuims portretas
įkyrėjusią "duokim garo"?

Turiu teise zinoti kuom neitik Tapinas?

Turiu teise zinoti kuom neitik Tapinas? portretas
Cia tai tikrai politinis susidorojimas.O ne kaip pareiskia kiti;Grazulis,Masiulis ir daug tokiu.Kodel nepatiko Siaurusevicius turi atsakyti.Juk si TV valstybine ir norime zinoti.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių