Kodėl dažnas A. Bružo kostiumas – trumpikės?

  • Teksto dydis:

BTV seriale „Visi vyrai – kiaulės...“ aktorius Audrius Bružas įkūnija personažą Martyną, tiesa, kiek kitokį nei jis pats.

„Martynas – drąsus stačiokas. Mėgsta rėžti tiesą į akis, beveik visus sprendimus priima spontaniškai“, - pastebi Audrius. Būtent toks personažo elgesys priveda jį prie nekasdieniškų situacijų ir dažnai ekrane palieka vien su... trumpikėmis. Tai jis demonstruoja savo kūną prieš patinkančią merginą, tai per klaidą įšliaužia pas mylimosios mamą į lovą.

„Smagu, kad Martynas per savo neapgalvotus sprendimus pakliūna į ekstremalias situacijas. Juk taip ir gimsta situacijų komedijos žanras, – šypsosi vienas pagrindinių per BTV rodomo serialo „Visi vyrai – kiaulės“ aktorių A. Bružas. – Tokie personažai yra įdomūs tuo, kad meta iššūkius aktoriui“.

Nesvarbu, koks oras ar kiek žmonių tuo metu jį stebi, aktorius turi išmokti „perlipti per save“, o kartais net ir įveikti savo kompleksus. Juk ne kiekvienas išdrįstų sušokti striptizą būriui merginų, kurias mato pirmą kartą gyvenime. Audrius išdrįso, taip įrodydamas savo profesionalumą ir meilę darbui. Jo manymu, tokie iššūkiai yra neatsiejama aktoriaus profesijos dalis. Dauguma situacijų, į kurias „įsitempia“ personažas, ne visada yra malonios ar galbūt net priimtinos. Ir dažniausiai yra visai ne tokios, į kurias norėtum pakliūti pats. Tačiau tuo ši profesija ir yra įdomi.

Audrius vertina tai, kad būnant aktoriumi jam tenka išmokti vis naujų dalykų ir atrasti savyje naujų spalvų. Todėl net tuomet, kai ekrane vis tenka pasirodyti dėvint vien apatiniais, A. Bružas drąsiai priima šį iššūkį ir juokauja: „Ačiū dievui, bent realiame gyvenime dar nėra taip buvę.“

„Vis vyrai kiaulės“ – pirmadieniais – trečiadieniais 21 val. per BTV.


Šiame straipsnyje: Audrius Bružasaktoriusvaidmuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių