Kino pasaulyje – vėl pluoštas naujienų

  • Teksto dydis:

Kino pasaulyje – vėl pluoštas naujienų. Pristatome naujausius filmus.

HUMANOIDAS PRIEŠ ŽMONIJĄ

Naujame amerikietiškame fantastiniame trileryje "Morgan" Krizinių situacijų valdymo konsultantė Li Vyzers (ją vaidina sparčiai populiarėjanti aktorė Kate Mara) gauna itin neįprastą užduotį – vykti į ypatingai saugomą teritoriją ir ištirti bei įvertinti paslaptingas siaubingos katastrofos aplinkybes. Pamažu ima aiškėti kraupi tiesa: atrodo, kad nelaimės kaltininkė yra iš pirmo žvilgsnio visiškai tyra jauna mergina. Bet katastrofą išprovokavo visai ne koks nors žmogiškasis faktorius, kitaip sakant, didele nelaime pasibaigusi neapdairaus žmogaus klaida. Reikalas čia kur kas sudėtingesnis. Pasirodo, kad paslaptingoji mergina yra tikras humanoidas – taip fantastai seniai praminė žmogaus pavidalą turinčius padarus, sukurtus mokslininkų laboratorijose. Ji neturi žmonėms būdingų savybių – baimės, kaltės jausmo, emocijų, todėl šluoja visus, kurie pasitaiko jos kelyje. Kodėl ji taip elgiasi? Į šį klausimą ir bandoma atsakyti.

DEVINTĄ KARTĄ ANT MIRTIES SLENKSČIO

Prieš savaitę pristatėme komediją "Devyni gyvenimai", kurioje turtuolis pavirto katinu ir patyrė begalę su šia transformacija susijusių nuotykių. Dabar ekranuose pasirodantis filmas "Luiso Drakso devintasis gyvenimas" yra visai ne lengvabūdiška komedija, o trileris, kurį režisavo režisierius Alexandre‘as Aja, o jis juokauti niekad nebuvo nusiteikęs. Atvirkščiai, ankstesni jo filmai ("Kruvinoji pjūtis", "Ir kalnai turi akis", "Veidrodžiai") gąsdino taip, kad po seanso dar ilgai būdavo sunku atsitokėti. Panašiu keliu einama ir dabar. Luisas Draksas per aštuonerius savo gyvenimo metus net aštuonis kartus buvo pakibęs tarp gyvenimo ir mirties. O per devintąjį savo gimtadienį berniukas nuslydo nuo aukšto skardžio. Ištrauktas iš vandens jis paniro į gilią komą. Mįslingas berniuko incidentas didelį nerimą kelia ne tik policijos pareigūnams, kurie įtaria berniuko tėvą Piterį, bet ir garsiam psichiatrui daktarui Alanui Paskaliui.

MECHANIKAS SUGRĮŽTA

2011 m. pasirodė veiksmo trileris "Mechanikas": jame aktorius Jasonas Stathamas suvaidino profesionalų žudiką Artūrą Bišopą, kuris kviečiamas ypatingais atvejais, nes savo darbo rezultatą sugeba pateikti taip, kad mirtis atrodo kaip nelaimingas atsitikimas. Antrajame filme "Mechanikas: sugrįžimas" praėjus penkeriems metams Bišopas, pasitraukęs nuo savo kriminalinės veiklos, ramiai gyvena su mylima moterimi Džina. Tačiau iš daugelio panašių filmų žinome, kad tokiems veikėjams neįmanoma pabėgti nuo savo praeities. Taip atsitinka ir šį kartą. Senas Bišopo priešas Kreinas, norintis gražinti "sūnų paklydėlį" į ankstesnį verslą, pagrobia Mechaniko mylimąją. Kad ją atgautų, vyras turi per 36 valandas skirtinguose pasaulio kraštuose savo ypatingu stiliumi nužudyti tris itin gerai saugomus asmenis. Jei užduotis nebus įvykdyta, banditai nužudys merginą. Pasirinkimo nėra, tad Bišopas ima veikti. J.Stathamo gerbėjams turėtų patikti.

Filmo "Morgan" anonsas:


Šiame straipsnyje: kinasfilmaikino naujienos

NAUJAUSI KOMENTARAI

siandien

siandien portretas
buvome filme Ben Huras-labai patiko-puikiai pastatytas,nuostabus aktoriai,suuper
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių