Kembridžo kunigaikštienės sesuo Pippa ištekėjo už milijonieriaus

  • Teksto dydis:

Pippa Middleton (Pipa Midlton), visame pasaulyje išgarsėjusi kaip pamergė per sesers Kate (Keit) vestuves su princu Williamu (Viljamu), šeštadienį ir pati ištekėjo – Anglijos kaime, dalyvaujant karališkiesiems asmenims ir kitoms garsenybėms.

33 metų P.Middleton, kuri vilkėjo specialiai jai siūdintą britų dizainerio Gileso Deacono (Džailso Dikono) suknelę, ir 41 metų finansininko Jameso Matthewso (Džeimso Metjuzo) vestuvėse, be kitų svečių, dalyvauja karališkoji pora Kate ir Williamas, teniso žvaigždė Rogeris Federeris (Rodžeris Federeris).

Princai Viljamas ir Harry (Haris) kartu atvyko į jungtuvių ceremoniją Inglfildo šv. Morkaus bažnyčioje, Berkšyre į vakarus nuo Londono, netoli Middletonų šeimos namų.

Trejų metų princas George'as (Džordžas) ir jo dvejų metų sesutė princesė Charlotte (Šarlot) šeštadienį per ceremoniją taip pat atliko savo vaidmenis – jiedu buvo tarp aštuonių mažylių, lydėjusių nuotaką ir jaunikį. Vaikais rūpinosi Kembridžo kunigaikštienė.

Ceremonijoje taip pat dalyvavo Viljamo pusseserė princesė Beatrice (Beatris) ir 18 kartų „Didžiojo kirčio“ (Grand Slam) turnyrą laimėjęs tenisininkas R.Federeris su žmona Mirka. Pastaroji svečių pora atspindi didelį nuotakos domėjimąsi tenisu.

Į bažnyčią nuotaka atvyko senoviniu kabrioletu „Jaguar Mark V“, lydima savo tėčio Michaelo (Maiklo). Ji dėvėjo suknelę aukštu kaklu, trumpomis rankovėmis, su korsetu ir ilgu šleifu. P.Middleton segėjo ilgą nuometą, kurtą garsaus skrybėlininko Stepheno Joneso (Stiveno Džounso).

Ją pasveikino apie 100 vietos gyventojų, kurie stebėti sutuoktuvių buvo pakviesti ant pievelės priešais bažnyčią.

Kadangi dalyvauja ir karališkosios šeimos nariai, imtasi itin griežtų saugumo priemonių. Be kita ko, tame rajone uždrausta skraidyti lėktuvams ir bepilotėms skraidyklėms.

Pranešama, kad vietos gyventojams buvo išdalytos specialios apyrankės ir paprašyta su savimi turėti asmens dokumentus.

Bažnyčioje nebuvo matyti princo Harry merginos, amerikiečių aktorės Meghan Markle (Megan Markl), tačiau ji turėtų dalyvauti vakare įvyksiančiame pobūvyje.

Pernai lapkritį Harry, kuris apie savo asmeninį gyvenimą daug nekalba, paskelbė retą ir griežtą perspėjimą žiniasklaidai nepersekioti jo draugės.

Po ceremonijos bažnyčioje svečiai laukiami priėmime, vyksiančiame nuotakos tėvų namuose netoliese. Pranešama, kad vestuvėms užsakytas Antrojo pasaulinio karo laikų lėktuvo „Spitfire“ praskridimas, o pats pobūvis vyks Middletonų namų sode pastatytame laikiname stikliniame paviljone už 100 tūkst. svarų (115 tūkst. eurų).

Vestuvėse dalyvavo du būsimi Britanijos karaliai

Šį šeštadienį visoje Anglijoje netrūko vestuvių, tačiau tik P. Middleton (Pipos Midlton) vestuvėse dalyvavo du tikėtini būsimi Didžiosios Britanijos karaliai: svainis princas Williamas (Viljamas) ir sūnėnas princas George'as (Džordžas).

Metų vestuvėse, kaip jas vadina britų žiniasklaida, taip pat dalyvavo princas Harry (Haris), Pippos, kuri savo didžiąją gyvenimo dieną tiesiog švytėjo, sesuo Kembridžo kunigaikštienė Kate (Keit) ir mažoji princesė Charlotte (Šarlot).

Trejų metų George'as ir dvejų metų Charlotte drauge su keliais kitais vaikais buvo jaunosios palydoje. Mažieji princas ir princesė per visą jungtuvių ceremoniją elgėsi pavyzdingai.

Tarp kitų svečių buvo jaunikio, 41 metų finansininko Jameso Matthewso (Džeimso Metjuzo) brolis, realybės televizijos žvaigždė Spenceris Matthewsas (Spenseris Metjuzas) su drauge Donna Air (Dona Eir), teniso žvaigždė Rogeris Federeris (Rodžeris Federeris) su žmona Mirka.

Spėjama, kad vėliau pobūvyje P.Middleton tėvų namuose dalyvaus Harry mergina, amerikiečių aktorė Meghan Markle (Megan Markl). Joks oficialus svečių sąrašas nebuvo paskelbtas.

P.Middleton iki paskutinės minutės vertė mados pasaulį spėlioti dėl savo suknelės. Galiausiai jai atvažiavus į bažnyčią paaiškėjo, kad ją specialiai sukurta vestuvine suknele papuošė britų dizaineris Gilesas Deaconas (Džailsas Dikonas).

Suknelė buvo aukštu kaklu, trumpomis rankovėmis, su korsetu ir ilgu šleifu.

G.Deaconas sakė, kad nėriniai buvo siuvinėti perlais. Bendras vaizdas – drauge su diadema ir ilgu nuometu, kurtu garsaus skrybėlininko Stepheno Joneso (Stiveno Džounso), – buvo pribloškiantis.

G.Deaconas sakė, kad jam buvo „privilegija pademonstruoti savo komandos meistriškumą“ ir kad Pippa pademonstravo „paramą britų madai“.

Šio dizainerio kūrinius yra vilkėjusios Scarlett Johansson (Skarler Johanson), Victoria Beckham (Viktorija Bekem) ir kitos įžymybės.


Šiame straipsnyje: Pippa Middletonvestuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Skeptikas

Skeptikas portretas
Oi kokia sensacija! Ištekėjo už milijonieriaus... Sensacija būtų jei ištekėtų už vargšo...

Anonimas

Anonimas portretas
Vestuves kainavo 800.tukstanciu svaru ir trielina visam pasauliui apie brangiausias vedybas.pas rusus vestuvese tortas tiek kainuoja

patinka

patinka portretas
Labai graži jaunosios suknelė ir kartu elegantiška.Ne taip kaip mūsų lietuvaitės,kuo daugiau nuogumo,kad atrodo tuojau išsivers visas liemenėlės turinys.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių