Kelių erelis: tie pėstieji patys išbėga į gatvę ir po ratais krenta

  • Teksto dydis:

„Tai, kad tie pėstieji patys išbėga į gatvę, po ratais krenta“, – taip apie savo elgesį keliuose atsiliepia ne vieną eismo įvykį sukėlęs Mindaugas Tirva. 31-erių vilniečio vairavimo istorijoje daug kraupių nelaimių: mirtinai pervažiuotas šuo, partrenktas žmogus, susidūrimas su kitu automobiliu, kuriame sėdėjo vaikai.

LNK laidos „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ žiūrovai įsitikins, kad greitį mėgstančiam vairuotojui tai – nė motais.

Liūdna kelių eismo statistika priverčia susimąstyti net įžūliausius eismo dalyvius, bet Mindaugas, nors ir pripažįsta savo kaltę, keisti savo elgesio prie vairo neketina. „Aš labai išsiblaškęs. Jeigu nežinau, kur man važiuoti, visur pradedu dairytis. Žinoma, stengiuosi taip nedaryti, bet dažniausiai taip gaunasi“, – laidoje save teisino agresyviai vairuojantis vilnietis.

Apie Mindaugo išsiblaškymą kelyje liudija jo avarijų istorija – dėl jo kaltės nukentėjusių labai daug. „Savo direktoriaus šunį suvažinėjau. Atvažiavau pas direktorių į kiemą, reikėjo iš ten paimti daiktus ir išvažinėdamas nepastebėjau, kad šuo bėgioja kieme. Tai aš jį pervažiavau“, – atviravo kelių erelis.

Ši nelaimė – viena mažiausių iš viso didžiulio Mindaugo sukeltų avarijų sąrašo. Vairuotojas buvo atsitrenkęs į vaikų pilną automobilį. „Užsižioplinau, žiūrėjau į telefoną, rašiau žinutę. Pakeliu akis – žiūriu mašina priekyje stovi. Nespėjau sustabdyti ir į galą atsitrenkiau. Toj mašinoj sėdėjo vaikai, vienas išvis buvo kūdikis. Vaikai išlipę rėkė, klykė. Suvažiavo daug policijos, žiniasklaidos. Išvežė vaikus į ligoninę, bet jiems baigėsi viskas gerai“, – prisiminė Mindaugas.

Užsižioplinau, žiūrėjau į telefoną, rašiau žinutę. Pakeliu akis – žiūriu mašina priekyje stovi. Nespėjau sustabdyti ir į galą atsitrenkiau. Toj mašinoj sėdėjo vaikai.

Kelių erelis it magnetas traukia nelaimes. Kitas jo eismo įvykis nutiko stovėjimo aikštelėje. Ten įžūlus vairuotojas ieškojo vietos, kur pasistatyti automobilį, ir netyčia partrenkė pro šalį ėjusį žmogų. Šis pargriuvo ir susižalojo.

Dėl tokių poelgių Mindaugas yra vienas iš devynių vairuotojų, pretenduojančių tapti blogiausiu Lietuvos vairuoju LNK realybės šou. Į projektą „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ jį neapsikentusi užregistravo žmona Elvyra Tirvienė.

Agresyvaus vairuotojo mylimoji tikino bijanti ne tik dėl savo saugumo, bet ir dėl vaikų, mat juos dažnai vežioja Mindaugas: „Jam trukdo kitos mašinos, jam trukdo pėstieji, einantys per pėsčiųjų perėją. Dėl to mes nuolat ginčijamės, nes aš sakau jam: kas tau teises išdavė, kur pirkai. Jisai sako, kad yra geras vairuotojas. Aš norėčiau jam įrodyti, kad jis tikrai nėra geras vairuotojas.“ Kartu važiuodama „Blogiausio Lietuvos vairuotojo“ laidoje pora vienas kitam negailėjo nei keiksmažodžių, nei priekaištų

 

„Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ – sausio 25 d. 20.25 val. per LNK.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas portretas
Vairuotojai turi gerbti pėsčiuosius, saugoti jų sveikata. Bet kodėl pestieji negerbia vairuotojų.kuriu kiekvienas sustojimas kainuoja pinigus. Ateina toks pestysis vienas prie perėjos ir nesidairydamas neria į kelią o tu atsakingas. Ar tai yra lygios teisės,kada vienam galima viską o kitam nieko ir dar gali būti nubaustas. Manau savo sveikata turi rūpintis kiekvienas pats

Komentariai idiotai

Komentariai idiotai portretas
Jus visi esat idiotai . Lochai ir debilai. Jei manot kad cia viskas yra tiesa.. blet cia sou. Tai priraso visokiu pievu o jus imat uz gryna piniga kaip kokie bukaprociai... tokiem idiotam lengviausia i ju durnas galvas prikist visokio brudo..

Vaje vaje-

Vaje vaje- portretas
Pažiūrėkit į jo snukį, daunas, idiotas net prisimerkus atrodo. Į kaliūzę ji, kol pradės galvoti.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių