Kelių erelis Efka: pats užsimuš, bet katinas liks gyvas

  • Teksto dydis:

„Pats užsimuši, bet katinas liks gyvas“, – taip LNK laidos „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ dalyvis Evaldas Stakelė apibūdino vieną iš laidos užduočių. Jo ir kitų dalyvių kaip ir įprasta penktadienį laukia vienas už kitą sudėtingesnį vairavimo iššūkiai.

Pirmosios užduoties taisyklės paprastos: įsibėgėti iki 80 kilometrų per valandą greičio ir važiuoti dviejų arkų link. Vienoje jų staiga pasirodo kliūtis, staigiai manevruojant reikia spėti jos išvengti.

24-erių panevėžietis Evaldas, arba tiesiog Efka, save laiko „kelių ereliu“, vairavimo chuliganu. Tad visi buvo apstulbę, kai staiga kelyje išvydęs kliūtį – butaforinį katiną – Evaldas surizikavo savo ir mylimosios Margaritos saugumu. Vaizdelis priminė veiksmo filmą, o Efka tapo greitu ir įsiutusiu – gelbėdamas katiną jis staigiai suko vairą į dešinę, kliudė arką ir nudaužė automobilio veidrodėlius. Tuomet nesuvaldydamas automobilio suko į pievą – buvo daug dūmų ir keiksmų.

„Kai į laukus nuvažiavom, galvojau, kad tikrai versimės“, – įspūdžiais dalijosi Evaldo mergina. Jis jai pritarė: „Aš irgi buvau persigandęs. Katinas taip staigiai iššoko į kelią, kad nebebuvo kaip jo išvengti. Bet man pavyko, gerai, kad mašinos priekinis stiklas nedužo ir į akis stiklų neprisivarėm. Nors ir apdaužiau mašiną, esu laimingas“.

Kiek kelyje pasirodžiusių katinų nudaužė kiti blogiausi Lietuvos vairuotojai? Kaip jiems sekėsi tvarkytis, kai slidžiame kelyje automobilis tapo nevaldomas? Kodėl kantrybę prarado griežtasis komisijos narys lenktynininkas Darius Jonušas? Kas paliks vairuotojų reabilitacijos centrą šįkart?

Atsakymai į šiuos klausimus – šį penktadienio vakarą 21 val. per LNK.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

snukis -ne erelio

snukis  -ne  erelio portretas
o lietuvisko dauno -protinio invalido...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių