Dūmo daina vienai poniai gali nepatikti

  • Teksto dydis:

„Kelio į žvaigždes“ pažiba Dūmas įrašė dainą, kuri gali nepatikti svarbiai politikos poniai

Dainininkas Donatas Šimkus, arba tiesiog Dūmas, išgarsėjo kultiniame muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“. Vėliau vyrukas buvo trumpam dingęs iš viešumos, o dabar pristato naują dainą, kuri pretenduoja į vasaros hito titulą.

„Pilnatis (Tuti Tuti Ta)“ – taip vadinasi naujasis dainininko kūrinys. Linksma melodija, lengvas tekstas ir galimai su vienos įtakingos Lietuvos politikos ponios skandalinga fraze susijęs pavadinimas.

„Su šiuo kūriniu nenorėjau nei kažko pašiepti, nei pasijuokti. Tai tiesiog geros nuotaikos užtaisas, kuris turėtų patikti visiems pozityviems žmonės“, –  apie naują dainą, kurią parašė pats atlikėjas kartu su muzikos prodiuseriu Arvydu Martinėnu-Vudžiu, sako Dūmas.

Artimiausiu metu D. Šimkus ketina pristatyti ir daugiau savo dainų, o naujausiam kūriniui „Pilnatis (Tuti Tuti Ta)“ žada nufilmuoti ir vaizdo klipą. „Yra tokių minčių. Turime idėją, kaip viskas turėtų atrodyti. Dabar dedame pliusus ir minusus – artimiausiu metu nuspręsime, ar vaizdo klipas bus“, – sako buvęs muzikinio projekto dalyvis.

Paklaustas, kur buvo dingęs po sėkmingo dalyvavimo realybės šou, D. Šimkus šypteli: „Tai, kad tavęs kas antrą dieną nerodo per televiziją, nereiškia, kad esi dingęs. Aš muzikavau, kūriau dainas, o dabar atėjo laikas jas pristatyti plačiau.“

Be to, visą tą laiką vaikinas dirbo kaip renginių vedėjas. Dūmas iki šiol sėkmingai veda renginius, šventes, nuolat sulaukia naujų užsakymų.

Atlikėjas skeptiškai žiūri į dabartinius muzikinius projektus, tokius kaip „X faktorius“ ir „Lietuvos balsas“. Esą jie atlikėjui neduoda apčiuopiamos naudos. Todėl Dūmas net ir nebando juose dalyvauti. „Ačiū, kartą pamėginau. Daugiau nebereikia“, – lakoniškai atsako.

 


Šiame straipsnyje: dūmasdainamuzikapolitika

NAUJAUSI KOMENTARAI

NAGI

NAGI portretas
Dar vienas durnius išlindo iš kanapių.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių