Katėms alergiška dainininkė D. Lovato visgi ryžosi auginti „Plaukuolę“

  • Teksto dydis:

Demi Lovato, nepaisydama savo alergijos katėms, pasiėmė auginti beplaukę katytę.

Gyvūnus mylinti „Skyscraper“ dainininkė naująjį augintinį antradienį pristatė socialinėje žiniasklaidoje. „Susipažinkite su mano naujuoju kūdikiu“, – prirašė 23 metų atlikėja prie pirmosios nuotraukos „Instagram“, pristatydama augintinį, ironiškai pavadintą Hairy-ette (Heiriete, „Plaukuole“).

Tada ji paskelbė dar kelias nuotraukas ir atskleidė, kad Hairy-ette sukėlė alergijos paūmėjimą. „Mano veidui tinstant“, – parašė ji prie nuotraukos, kurioje laiko katę prie veido. Atskirame klipe matyti, kaip ji dėl katės čiaudi ir ašaroja.

„Jau įsimylėjusios viena kitą“, – parašė ji prie kitos nuotraukos ir pridūrė: „Taip alergiška, kad net nejuokinga, bet nekreipiu nė nulio š... dėmesio.“ Demi net leido Hairy-ette miegoti jos lovoje ir paskui „Snapchat“ paskelbė nuotrauką „Labas rytas“, kurioje abi patogiai įsitaisiusios lovoje.

Naujausias popmuzikos žvaigždės augintinis į „žvėrynėlį“ atkeliavo keturi mėnesiai po šuns Spawno (Sponą) nugaišimo. Pernai vasarą per tragišką atsitikimą žuvo kitas Demi ir jos draugo Wilmerio Valderrama (Vilmeris Valderama) šuo Buddy (Badis). Buvusi „To 8-ojo dešimtmečio šou“ (That '70s Show) žvaigždė Wilmeris šunį Demi buvo padovanojęs 2014 metais prieš Kalėdas.

Šuniui žuvus ji pasakė gerbėjams: „Jis buvo atimtas iš mūsų labai per greitai, per tragišką nelaimę, ir nors niekada nesužinosiu, kodėl taip turėjo nutikti, tikrai žinau, kad Dievas siunčia mums tik tokias situacijas, su kuriomis galime susidoroti, tad drauge mes laikomės tvirtai.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių