K. Moss pirštą papuošė įspūdingas sužadėtuvių žiedas su briliantais

  • Teksto dydis:

Britų supermodelis Kate Moss (Keit Mos) susižadėjo su savo 29 metų vaikinu grafu Nikolai von Bismarcku (Nikolajumi fon Bismarku), kuris, kaip pranešama, pasipiršo jai romantiškojoje Venecijoje, rašo britų bulvarinis dienraštis „Daily Mail“.

Pora susitikinėja beveik metus, tačiau manyta, kad jų santykiai smarkiai pašlijo, kai manekenė liepė savo vaikinui atsigulti į reabilitacijos kliniką.

Pati 42 metų K. Moss pakurstė gandus, kad rengiasi antrą kartą žengti prie altoriaus, kai trečiadienį ant jos kairės rankos bevardžio piršto buvo pastebėtas įspūdingas žiedas.

Didžiulis žiedas su safyru ir briliantais ant manekenės piršo buvo pastebėtas, kai ji kartu su grafu ir savo 13-mete dukra Lila Grace (Lila Greis) užkandžiavo Šiaurės Londone.

Buvo sunku nepastebėti šio įspūdingo žiedo, kuriuo pasipuošė K. Moss, vilkėjusi jai įprastus aptemtus juodus džinsus, tokios pat spalvos palaidinę ir chaki spalvos švarką.

Sekmadienį pasirodė pranešimų, kad pora nusprendė žengti naują žingsnį savo santykiuose ir grafas praėjusį mėnesį Venecijoje pasipiršo manekenei.

Venecijos restorano „Ristorante da Ivi“ savininkas Giovanni Fracassi (Džovanis Frakasis) tvirtino matęs, kaip N.von Bismarckas romantiškos vakarienės metu priklaupęs ant kelio pasipiršo Kate.

G. Fracassi sakė, kad pora, kuri restorane buvo iki 1 val. nakties, nuolat glėbesčiavosi ir mėgavosi „Barolo“ vynu, kurio butelis kainuoja 600 svarų.

Pasak restorano savininko, vakarienės metu grafas priklaupė ant kelio ir įteikė Kate žiedą, prieš tai itališkai sušukęs: „Myliu tave.“

„Jis sušuko “ti amo” ir priklaupė. Buvo labai romantiška“, – pasakojo G. Fracassi.

„Jis išėmė žiedą. Buvo juokinga, nes jis pasakė, kad žiedas skirtas tam laikui, kai ji jau bus išsiskyrusi. Jie atrodė išties įsimylėję, ji atrodė nepaprastai laiminga, anksčiau nesu matę jos tokios“, – sakė G. Fracassi.

Jis pridūrė, kad pora buvo rezervavusi staliuką išgalvota pavarde, o susituokti ketina mažoje bažnytėlėje Venecijoje.

Grafai Bismarcai

Nikolai yra grafo Leopoldo von Bismarcko-Schoenhauseno (Leopoldo fon Bismarko-Šėnhauzeno) ir grafienės Debonnaire von Bismarck (Deboner fon Bismark) sūnus. Šios šeimos šaknys siekia XIX amžių. Nikolai proprosenelis Otto von Bismarckas (Otas fon Bismarkas) buvo žymus vokiečių valstybininkas ir kancleris, 1871-aisiais tapęs kunigaikščiu Bismarcku.

Kate pažįsta Nikolai dar nuo tada, kai šis buvo paauglys, nes bičiuliaujasi su jo motina.

Nikolai darbo patirtis taip pat gana išskirtinė. Būdamas 16 metų jis išvyko į Niujorką semtis patirties iš garsaus fotografo Mario Testino (Marijaus Testino), kuris anksčiau yra fotografavęs jo motiną.

Vėliau jis persikėlė į Paryžių, kur studijavo Parsonso menų mokykloje, o sugrįžęs į Jungtines Valstijas dirbo su legendine Annie Leibovitz (Eni Leibovic).

Jei Kate iš tiesų susižadėjo, jai dar teks palūkėti vestuvių, nes manekenė tebėra oficialiai ištekėjusi už „The Kills“ gitaristo Jamie Hince'o (Džeimio Hinso).

K. Moss, kuri dukters Lilos Grace susilaukė su buvusiu gyvenimo draugu, leidybos magnatu Jeffersonu Hacku (Džefersonu Haku), už kurio ištekėjo 2011 metais. Pernai pora pasuko skirtingais keliais, tačiau jų santuoka oficialiai dar nėra nutraukta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

qwerty

qwerty portretas
Kadangi tokios bėdos neaplenkė ir pačio, esu labai dėkingas savo gydytojui, parekomendavusiam šį vaistą. Ankstesni vis keldavo galvos skausmą, svaigulį, šokinėjo spaudimas. Su Spedra nieko pan nepastebiu. Be to, šis vaistas veikia pajėgumą labai ilgai- mylėtis be papildomos tab galima dar ir po 6-7 val. Galima vartoti po 50-200mg vaisto ne dažniau kaip kartą per dieną.

Audrius

Audrius portretas
Daugelis porų su laiku susiduria su problemomis lovoje. Kai kurioms jų spresti prireikia netgi vaistų. Jei potencijos stiprinimui nepakanka papildų,o priežastis ne psichologinė, reiktų pamąstyti apie Spedrą. Tai antros kartos vaistas- naujovė vyrams, kuriems reikia stiprinti erekcijos funkciją. Suveikia greičiau už įprastinius preparatus. Be to, su šiuo vaistu savijauta daug geresnė, nepasireiškai šalutinio poveikio, kas dažnai nutinka pradėjus gerti via gra ir pan vaistus. Spedra tinkama įvairaus amžiaus ir sveikatos būklės vyrų. Pagerina potenciją per 15-30 min.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių