Kas sutepė nepriekaištingą D. Beckhamo reputaciją?

  • Teksto dydis:

Buvusios britų futbolo žvaigždės Davido Beckhamo (Deivido Bekemo) nepriekaištingą reputaciją sutepė nutekinti jo elektroniniai laiškai, kuriuose negailėdamas necenzūrinių žodžių jis piktinasi tuo, kad nebuvo įšventintas į riterius.

Pranešama, kad buvęs Anglijos futbolo komandos kapitonas savo viešųjų ryšių komandai skirtuose laiškuose nesusitvardė, kai jam buvo pranešta, kad karalienė Elizabeth II (Elzbieta II) nesuteiks jam „Sero Davido“ titulo dėl jo problemų su mokesčiais.

41-erių metų žvaigždės atstovas paaiškino, kad šie elektroniniai laiškai, kuriuos nutekino svetainė „Football Leaks“, buvo „pataisyti“ taip, kad „tyčia sudarytų neteisingą vaizdą“.

Didžiosios Britanijos spauda taip pat puola D. Beckhamą.

Pirmadienio „Daily Mail“ rašo apie „Šventojo Becko gėdą“. Laikraščio apžvalgininkas jį vadina „nepraustaburniu, užkietėjusiu egoistu“, kuris naudojosi labdaringa veikla kaip savo „vis labiau desperatiško“ riterystės siekimo plano dalimi.

„Kelia pasibjaurėjimą“

Penktadienį pasirodė pranešimų, esą „Manchester United“ ir „Real Madrid“ žvaigždė atsisakė skirti asmeninių lėšų savo humanitariniam fondui „7 Fund“ ir siekė gauti kompensaciją iš Jungtinių Tautų (JT) vaikų agentūros UNICEF už išlaidas, kurias padengė jo finansuotojai.

Atvirumo nevengiantis televizijos laidų vedėjas Piersas Morganas (Pirsas Morganas), kreipdamasis į 5,47 mln. sportininko sekėjų tviteryje, parašė, kad ši į viešumą iškilusi informacija „kelia pasibjaurėjimą“ ir demaskuoja D. Beckhamą kaip „sukčių“.

Kol kas D. Beckhamas viešai į šiuos kaltinimus nereagavo, tačiau jo sūnaus „Instagram“ paskyroje pasirodė nuotrauka, kurioje žvaigždė sūpuoja savo penkerių metų dukterį Harper.

Cinikai pakomentavo, kad tai buvo beviltiškas D. Beckhamo bandymas parodyti savo švelniąją tėviškąją pusę tokių negailestingų antraščių metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip

Kaip portretas
Greit galima viską sugadinti, o ir žmonių žiaurumas....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių