Ar "One Direction“ pakartos „The Beatles“ šlovę?

  • Teksto dydis:

Viso pasaulio paauglių numylėtinis, vaikinų grupės „One Direction“ narys Harry Stylesas nustebino netikėtais žodžiais ir milžinišku pasitikėjimu savimi bei savo kolektyvu. 19-metis apstulbino kai kuriuos muzikos mėgėjus sakydamas, jog tiki, esą „One Direction“ gali pasiekti tokį pat populiarumą, kaip ir legendinė Liverpulio ketveriukė – iki šiol mylimi ir klausomi „The Beatles“.

Jau šį penktadienį Lietuvos kino teatrus pasieks „One Direction“ gerbėjų itin lauktas filmas-koncertas apie kolektyvo pasaulinį turą 2012-aisiais – „One Direction: tai mes“ (angl. „One Direction: This is us“). Pasirodo, būtent turo metu H.Stylesas ištarė daugybę diskusijų sukėlusius žodžius.

Express.co.uk pranešė, esą Harry po vieno koncerto Japonijoje teigė svajojantis būti išventintas į riterius pačios Didžiosios Britanijos karalienės, gauti „Sero“ titulą ir įsilieti į tokių muzikos legendų kaip Seras Paulas McCartney, Seras Mickas Jaggeris, Seras Eltonas Johnas ir Seras Tomas Jonesas gretas. Paklaustas, kokią „One Direction“ ateitį įsivaizduoja, H.Stylesas atsakė: „Galėtume būti garsūs kaip „The Beatles“. Būtų nuostabu. Tikiu, kad galime tapti viena garsiausių vaikinų grupių muzikos istorijoje. Galiu tai įsivaizduoti. Taip pat norėčiau būti įšventintas į riterius ir kartais pasvajoju apie susitikimą su Jos Didenybe.“

Tiesa, tokių žodžių „One Direction: tai mes“ žiūrovai neišgirs – grupės prodiuseriams tokie jauno vaikino pasisakymai pasirodė pernelyg arogantiški bei galintys sukelti neigiamą P.McCartney ar kitų muzikos legendų reakciją, tad juos buvo nutarta iškirpti. Žinoma, nenuginčijama, jog „One Direction“ tikrai turi kuo didžiuotis – juos lydi sėkmė ir milžiniški įrašų pardavimai. Aistringos vaikinų gerbėjos – net JAV prezidento Baracko Obamos dukros, o iš neseniai vykusių MTV vaizdo klipų apdovanojimų „One Direction“ parsivežė statulėlę už Geriausia vasaros daina pripažintą grupės hitą „Best Song Ever“.

Lietuvos žiūrovai jau šį penktadienį, rugpjūčio 30 dieną, filme-koncerte „One Direction: tai mes“ galės išvysti išskirtines akimirkas, kuriomis gyveno „One Direction“ nariai H.Stylesas, Niallas Horanas, Zaynas Malikas, Louisas Tomlinsonas ir Liamas Payne‘as pasaulinio turo metu. Filmas Lietuvos kino teatruose bus rodomas tik dvi savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ljnvlsjwnh

ljnvlsjwnh portretas
Tikiu, kad vieną dieną tikrai pasieks tokį populiarumą ir bus legendinė grupė, kokie buvo "The Beatles". Aišku ne po metų, tikriausiai net ne po penkių, tačiau žiūrint į tai, kiek jie pasiekė vos per 3 metus, jie tikrai galėtų būti istorinė grupė ateityje. Ir nesuprantu žmonių, kurie laidosi kandžiom replikom. Jūs gal pavydit? Iš kur tiek neapykantos tiems, kurių net nepažįstate kaip žmonių, draugų? Jie tikrai šaunūs, labai populiarūs ir daug pasiekę vaikinukai. Nueikite tiek kelio, kiek nuėjo jie, kad būtų tokie, kokie yra dabar, tada kalbėkite :) Žinoma, daugiausiai apkalba vaikinai, kurie tikriausiai pavydi tokio milžiniško merginų dėmesio. Juk žvaigždutės vos paspaudę "Follow" mygtuką fanių Twitter paskyroje, gali priversti merginas klykti ir iš džiaugsmo verkti dar kelias dienas. Nė kiek neperdedu, nes taip ir būna :) Ir nepradėkite kalbėti, kad iki Bitlų jiems kaip iki mėnulio. Pagyvensim, pamatysim. O aš manau ir LABAI tikiuosi, kad kažkada jie tokie bus, nes jie to verti :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių