Karšta naujiena – linkėjimų gėlės

Iškart pagalvojote, kas čia dar per stebuklas? Joks stebuklas. Tai – dar viena kūrybingų salono „Tarp gėlių“ darbuotojų įgyvendinta originali idėja originalumą vertinantiems klientams.

Jeigu sveikinimo žodžius surašyti į atviruką jums nuobodu, jeigu nepasižymite puikia iškalba, galų gale, jeigu esate labai jautrus žmogus ir sveikinimo žodžiai jums dažnai užstringa lūpose, salone „Tarp gėlių“ pageidaukite už jus „kalbėsiančios“ gėlės! Ant rožių žiedlapių ar lapelių specialistas surašys visus prasmingus žodžius, kuriuos norėtumėte pasakyti šventės kaltininkui. Unikalu – gėlė jam kiekvieną dieną „linkės“ gražių dalykų, primindama apie jūsų jautrumą, romantiškumą, begalinę išmonę ir siekį atrasti originalų sveikinimo būdą.

Į galvą šovė mintis, kad tokią idėją paprasta pačiam įgyvendinti? Draugiškai įspėjame: neturint patirties kurti linkėjimų gėlę rizikinga. Juk augalas gyvas, reikia išmanyti, kaip su juo tinkamai elgtis, kad jo negrįžtamai nesužeistumėte. Taigi, jeigu sudomino tokia originali sveikinimo idėja, jūsų laukia draugiška, linksma salono „Tarp gėlių“ specialistų komanda. 

Dovanų ir originalių gėlių puokščių galite įsigyti salonuose "Tarp gėlių" (Savanorių pr. 319 A (prieš p/c RIMI, tel.: 312233)  ir Savanorių pr. 72 (prieš p/c IKI, tel.: 208847) ir internetinėje parduotuvėje www.tarpgeliu.lt.


Šiame straipsnyje: gėlėsdovanostarp gėlių

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių