Karklės festivalio organizatoriai dovanoja šimtą bilietų studentams

  • Teksto dydis:

Vienas didžiausių Lietuvos muzikos ir menų festivalių „Karklė Live Music Beach“ nusprendė savaip paminėti valstybės atkūrimo jubiliejų.

100-mečio proga organizatoriai padovanos 100 bilietų į rugpjūčio 17-19 dienomis vyksiantį renginį, rašoma pranešime spaudai.

Pretenduoti į simbolinę dovaną gali visi Lietuvos universitetai ir kolegijos. Esminė sąlyga norint varžytis dėl vertingo prizo – atsiųsti organizatoriams vienybę simbolizuojančią nuotrauką. Jokių apribojimų, kas nuotraukoje turėtų būti, nėra. Tai, pasak organizatorių, buvo palikta studentų kūrybiškumui. Savo vaizdus aukštųjų mokyklų studentų atstovybės gali siųsti iki vasario 11 dienos 23 val. 59 min.

Vasario 12 d. startuos antrasis konkurso etapas. Jo metu visos gautos nuotraukos atsidurs Karklės „Facebook“ paskyroje ir bus paskelbtas balsavimas. Daugiausiai paspaudimų „like“ sulaukusi nuotrauka oficialiai taps nugalėtoja, o ją atsiuntusi aukštoji mokykla gaus 100 bilietų į Karklės muzikos ir menų festivalį.

„Kalbėti apie svarbiausias mūsų šalies datas galima įvairiais būdais. Mes pasirinkome tai padaryti savaip, – apie konkurso idėją pasakojo „Karklė Live Music Beach 2018“ organizatorius Marius Tumšys. – 100 bilietų tėra tik simbolis. Kur kas svarbiau, kad kuo daugiau jaunų žmonių prisimintų ir kalbėtų apie esminius Lietuvai įvykius. Taip pat tikimės, kad toks konkursas suvienys buvusius ir esamus studentus, padės bendromis jėgomis pakovoti už savo aukštąsias mokyklas“.

Vienybę simbolizuojančios nuotraukos rinkimai tęsis iki vasario 15 dienos 23 val. 59 min.  Konkurso nugalėtojai bus skelbiami vasario 16-ąją.

Organizatoriai jau paskelbė, kad rugpjūčio 17-19 dienomis vyksiančioje muzikos ir pramogų fiestoje gros tokios užsienio ir Lietuvos muzikos žvaigždės kaip Dub FX, Kadebostany, Marijonas Mikutavičius, Beardyman, Mahmut Orhan, Radistai DJ‘s, Gjan, Mantas, Saulius Prūsaitis, Ieva Narkutė, Beissoul ir Einius, Colours of Bubbles, NO DJ‘s, Black Biceps. Tačiau garsiausi festivalio vardai kol kas laikomi paslaptyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone.

Nuomone. portretas
O kas uztikrins,kad nebutu upeliais tekanciu kvaisalu,narkotiku.? Juk kiekvienais metais ju ten yra.Net soumene mire perdozavusi.Juk tokiuose susiburimuose ir nesnaudzia platintojai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių