Karas baigtas: J. Deppas ir A. Heard susitarė dėl skyrybų

  • Teksto dydis:

Aktoriai Amber Heard (Amber Herd) ir Johnny Deppas (Džonis Depas), kurių santuoka truko pusantrų metų, pasiekė skyrybų susitarimą be teismo. Amber atsiėmė kaltinimus, kad vyras prieš ją smurtavo.

A. Heard pateikė dokumentus, kuriais atšaukė kaltinimus dėl smurto ir prašymą pratęsti teismo uždraudimą „Oskaro“ nominantui prie jos artintis, sakoma Los Andželo aukštesniojo teismo pareiškime.

„Mūsų santykiai buvo labai aistringi ir kartais permainingi, bet visuomet siejami meilės“, – sakoma J. Deppo ir A. Heard pareiškime.

„Nė viena šalis nekėlė neteisingų kaltinimų dėl finansinės naudos. Niekada nebuvo jokio ketinimo padaryti fizinę ar emocinę žalą. Amber linki Johnny sėkmės ateityje“, – sakoma pareiškime.

Jame taip pat nurodoma, kad A. Heard pagal skyrybų susitarimą gautus pinigus skirs labdarai.

Abu susitarė, kad J. Deppas sumokės jai 7 mln. dolerių (6,2 mln. eurų), pranešė pramogų pasaulio naujienų svetainė TMZ.

Aktorių pareiškimas pasirodė dieną prieš tai, kai jiedu turėjo teisme aptarti uždraudimo J. Deppui artintis prie A. Heard pratęsimą. Skyrybų susitarimu baigėsi tris mėnesius trukę pikti kaltinimai ir atsakomieji kaltinimai.

A. Heard ieškinį atsiėmė tokiomis sąlygomis, kad nebegalės jo kelti iš naujo, pranešė TMZ.

30-metė aktorė prašymą skirtis su 53 metų J. Deppu pateikė gegužės mėnesį ir kiek vėliau pasiekė teismo uždraudimą „Karibų piratų“ žvaigždei prie jos artintis.

Ji kaltino J. Deppą smurtu artimoje aplinkoje ir tvirtino, kad išgyveno ne vienus „metus fizinio ir psichologinio“ smurto.

Moteris buvo nuvykusi į teismą pamušta akimi ir tvirtino, kad J. Deppas sviedė jai į veidą mobilųjį telefoną.

A. Heard ir J. Deppas susipažino 2011-ųjų juostos „Romo dienoraštis“ filmavimo aikštelėje, kai aktorius dar gyveno su prancūzų aktore Vanessa Paradis (Vanesa Paradis), jo vaikų Jacko (Džeko) ir Lily-Rose (Lili Rouz) motina.

Amber ir Johnny susituokė pernai vasario mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių