Karališkoji pora iš prancūzų žurnalo reikalauja milijoninės kompensacijos

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos Princas Williamas (Viljamas) ir jo žmona Kate (Keit) pareikalavo 1,5 mln. eurų kompensacijos iš prancūzų žurnalo „Closer“, išspausdinusio 2012 metais nuotraukas, kuriose Kate matoma besideginanti Prancūzijos pietuose nuoga iki pusės, sakė šio leidino advokatas antradienį.

Advokatas Paul-Albert'as Iweinsas (Polis Alberas Ivensas) tvirtina, kad minėtos nuotraukos, padarytos per karališkosios poros atostogas, rodo "teigiamą poros įvaizdį", ir smerkia "anglosaksų argumentus dėl nuostolių  ir atlyginimo".

Prancūzijoje antradienį prasidėjo šešių žiniasklaidos atstovų teismas dėl princo Williamo žmonos Kate nuotraukų, kurios buvo padarytos Prancūzijoje, naudojantis teleobjektyvais, publikavimo, ir dėl to kilo skandalas Didžiojoje Britanijoje.

Nuotraukos 2012 metų rugsėjį buvo išspausdintos blizgiame prancūzų žurnale „Closer“ ir regioniniame dienraštyje „La Provence“.

Karališkoji pora tuo metu atostogavo Pietų Prancūzijoje – pilyje, priklausančioje vikontui Davidui Linley (Deividui Linliui), karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) velionės sesers princesės Margaret sūnui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Prie ko čia paparaciai, jei dėl to TIK mūsų nesveikas 'smalsumas' kaltas, paparaciai tik stengias mums įtikt.

AS

AS portretas
Pritariu .Nes paparaciai prazude Diana dabar persekioja Kate..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių