Kanų kino festivalį atidarys W. Alleno filmas „Cafe Society“

  • Teksto dydis:

Naujausias Woody Alleno (Vudžio Aleno) filmas „Cafe Society“ atidarys šių metų tarptautinį Kanų kino festivalį.

Programos organizatoriai sako, kad juostos, kurioje vaidina, Kristen Stewart (Kristen Stiuart) ir Jesse'as Eisenbergas (Džesas Eizenbergas), premjera Prancūzijos Rivjeroje numatyta gegužės 11 dieną.

Filme, kurio veiksmas vyksta praėjusio amžiaus ketvirto dešimtmečio Holivude, taip pat vaidina Blake Lively (Bleik Laivli), Parker Posey (Parker Pouzi) ir Steve'as Carrell (Stivas Kerelas).

Antradienio pranešimas dar kartą patvirtina Kanų festivalio organizatorių meilę 81 metų amerikiečių režisieriui. Tai jau trečias W.Alleno filmas, kuris bus rodomas per šio festivalio atidarymą, po „Holivudo baimės“ (Hollywood Ending (2002) ir „Vidurnaktis Paryžiuje“ (Midnight in Paris (2011).

„Cafe Society“ nedalyvaus konkursinėje programoje ir nesivaržys dėl „Auksinės palmės“ šakelės ar kitų prizų, kuriuos skirs „Pašėlusio Makso“ (Mad Max) režisieriaus George'o Millerio (Džordžo Milerio) pirmininkaujama festivalio žiuri.

69-asis Kanų kino festivalis vyks gegužės 11-22 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šitas

šitas portretas
šlykštus seneliūkštis apgavo savo 6 vaikų žmoną sugulęs su viena iš savo dukterų- 16 m.įvaikinta azijate.Su kuria ir dabar gyvena..Joks talentas nenuplaus tokio žemo,gyvuliško poelgio.Žiūrėdamas į jį aš matau tik seną,gašlų begalvį kirminą..O amžinybė-gi jau žiūri į akis, greit jau teks iškeliaut, greit...Ir kaip tada tu,žmogėne padaręs tokį dalyką, atsistosi prieš Aukščiausią?.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių