Kanadietė dainininkė išprašyta iš lėktuvo dėl verkiančio vaiko

  • Teksto dydis:

Besilaukianti kanadietė dainininkė ir dainų kūrėja buvo išlaipinta iš oro bendrovės „United Airlines“ lėktuvo San Fransiske, nes jos dvejų metų vaikas nesiliaudamas verkė, o šis žingsnis sukėlė atlikėjos gerbėjų pasipiktinimą.

„Ką tik buvau išlaipinta iš @united lėktuvo, nes mano sūnus išties garsiai verkė. Lieku rami, bet šiaip tai yra #diskriminacija #neapykanta mamoms“, – grupės „Walk Off the Earth“ narė Sarah Blackwood trečiadienį rašė socialiniame tinkle „Twitter“, kaltindama bendrovę nejautrumu motinoms.

„Akivaizdu, kad mano verkiantis dvejų metų sūnelis buvo didelė grėsmė @united... MANO 2 METŲ (vaikas)! GRĖSMĖ?!?!“ – pridūrė ji.

Apdovanojimams nominuota Kanados grupė „Walk Off the Earth“ pagarsėjo pasaulyje dėl perdarytų kitų atlikėjų dainų, tokių kaip Miley Cyrus (Maili Sairus) „Wrecking Ball,“ Pharrelo Williamso (Farelo Viljamso) „Happy“ ir Taylor Swift (Teilor Svift) „Shake It Off“, taip pat dėl savo originalių dainų.

S.Blackwood, kuri dabar yra septintą mėnesį nėščia, trečiadienio vakarą užsiregistravo skrydžiui iš San Fransisko į Vankuverį su savo sūneliu Giorgio (Džordžu).

Tą reisą aptarnavo bendrovė „SkyWest Airlines“, kuri nurodė, kad įgula sugrąžino lėktuvą prie terminalo dėl „saugumo problemų“.

„Nepaisant daugelio prašymų, vaikas nebuvo pasodintas į krėslą, kaip reikalauja federalinės taisyklės, siekiant užtikrinti keleivių saugumą. Jis buvo kelis kartus išėjęs į lėktuvo perėjimą (tarp krėslų) prieš išvykstant ir lėktuvui riedant“, – sakoma oro bendrovės pranešime, kuriame ginamas priimtas sprendimas.

Tačiau kiti keleiviai smerkė bendrovę „United Airlines“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, sakydami, kad motina stengėsi kaip įmanydama nuraminti sūnelį ir kad skrydžio palydovas elgėsi „neprofesionaliai, neprotingai ir nejautriai“.

Kai laineris grįžo į terminalą, keleiviai pastebėjo, kad tas vaikas jau buvo užmigęs.

Tačiau S.Blackwood ir jos sūnus vis tiek buvo priversti išlipti, nors įgula dar 75 minutes užtruko perkraudama bagažą, kad galėtų grąžinti jų daiktus, sakė vienas keleivis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių