„Kalėjimo bėgliai“ grįžta: kaip keisis personažai naujame sezone?

  • Teksto dydis:

Pasibaigus ketvirtajam „Kalėjimo bėglių“ sezonui, buvo sunku tikėtis, kad įmanomas serialo tęsinys – pagrindinis herojus miręs, o visi kiti svarbiausi herojai – laisvėje ir gali gyventi toliau. Tačiau serialo kūrėjai nutarė nustebinti ir nudžiuginti gerbėjus.

Filmuotis penktajame serialo sezone susirinko visi pagrindiniai aktoriai, kuriems tai buvo pirmasis susitikimas po 2010-ųjų, kai buvo baigtas ketvirtasis „Kalėjimo bėglių“ sezonas. Serialo gerbėjams beliks džiūgauti matant pamiltus ir gerai pažįstamus veidus.

Jau rytoj TV3 pradeda rodyti penktąjį „Kalėjimo bėglių“ sezoną. Serialo kūrėjai įsitikinę, kad didžioji jo stiprybė, pamatas ant kurio buvo statomas visas siužetas, buvo brolių meilė. Ši svarbi siužeto linija išliks kartu su pagrindiniais aktoriais: Wentworthas Milleris ir Dominicas Purcellis grįžta su pasiilgtais personažais – Maiklu Skofildu ir Linkolnu Barouzu.

Tiesa, Maiklu naujame sezone rūpinsis ne tik brolis Linkas, bet ir žmona. Sarah Wayne Callies sutiko ir naujajame sezone vaidinti Sarą Tancredi, todėl pasisekė laukiantiems jausmingo Maiklo ir Saros susitikimo po to, kai ji septynerius metus tikėjo, jog Maiklas miręs.

Seriale taip pat pasirodys Amaury Nolasco ir Rockmondas Dunbar geriau pažįstami kaip Fernandas Sucre ir Benjaminas ‘C-Note’ Franklinas.

Daugelį serialo gerbėjų labiausiai intrigavo Roberto Knepperio arba Theodoro ‘T-Bag’ Bagwello grįžimas. Jis patvirtino, kad vaidins naujajame sezone, tačiau išsakė viltį, kad jo personažas bus pasuktas kiek kita kryptimi. Taigi panašu, kad galima tikėtis išvysti kitą T-Bag‘o pusę.

„Visada mėgau Linkolną. Jis prarado viską. Ir vėl viską pradėjo nuo nulio. Tačiau jis grįžo ten pat, kur pradėjo, vėl susidėjo su nusikaltėliais tik tam, kad užsidirbtų šiek tiek pinigų ir grįžtų į gyvenimą. Mano žmona vadina mane „Švelnios širdies tanku“. Aš taikau šį pasakymą ir Linkolnui. Jis turi daug gerų savybių, kurios atperka blogąsias. Todėl žmonės jį taip myli“, – apie savo personažą kalba aktorius Dominicas Purcellis.

„Kai Maiklas atsiduria kalėjime, kad išgelbėtų savo brolį, jis labai rizikuoja. Man patinka galvoti apie šią istoriją taip: žmogus prabunda vieną rytą liūto narve, jis turi sugalvoti būdą pabėgti, bet tuo pačiu turi viena akimi sekti liūtą. Kalėjimas Maiklą pakeičia. Nors jis visada buvo šiek tiek vienišas vilkas, jis randa kuo pakeisti tikrą šeimą. Jis manipuliavimo meistras, bet taip pat turi didelę širdį ir tai nuolat gadina jo planus. Jo rankos purvinos, tad ar jis vis dar gali vadintis geru žmogumi? Charakterio sudėtingumas visada buvo vienas iš dalykų, kuriuos mėgau nuo pat pradžių ir ši savybė yra pati svarbiausia naujoje Maiklo patirtyje“, – sako Wentworthas Milleris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių