Kaip sužavėti modelį: ne viską lemia pinigai

Prabanga modeliams svarbu. Vis dėlto toli gražu ne visoms podiumu vaikščiojančioms ar pozuojančioms fotografams gražuolėms materialūs dalykai yra svarbiausi. Jos išskiria vyro mandagumą, originalumą ir, nepatikėsite, net ir dvasinius dalykus.

Pirmiausia ji – moteris

Kaip sužavėti ir suvilioti modelį? Daugeliui pirmas bene dažniausiai į galvą šaunantis atsakymas – piniginės storumas.

Įprasta, kad greta podiumo ir žurnalų viršelių gražuolių matomi daug solidesnio amžiaus, kartais net keliasdešimt metų vyresni vyrai, draugai ir meilužiai. Bet ar išties viską lemia pinigai?

"O gal pasakytumėte, kaip patikti, pavyzdžiui, mikrochirurgui? – išgirdusi klausimą šyptelėjo JAV Čikagos mieste gyvenanti 33 metų Agnė, modelių pasaulyje labiau žinoma kaip Vavra. – Modelis pirmiausia yra moteris, bet ne graži statulėlė iš nuotraukų, kurią padėsite į lentyną ir ji dulkės, priklausomai nuo jūsų poreikių."

Todėl daugiau nei trylika metų modeliu dirbanti Agnė pastebėjo, kad reikėtų paklausti, ko nori moteris?

"Ach, tas klausimas žudikas. Išduosiu paslaptį: esu moteris ir nežinau, ko aš noriu. Šiandien – šokolado, rytoj norėsiu, kad paliktumėte mane ramybėje, o poryt – verksiu kruvinomis ašaromis, kad niekas manęs nemyli. Dar kitą dieną skrajosiu padebesiais ir dainuosiu "Palangos jūroj nuskendo mano meilė", – ironizavo pajuokauti mėgstantis modelis.

Šiuo metu su mylimuoju Brazilijoje besiilsinti Agnė netrukus jau rimtai tęsė: "Nesvarbu, kokia kiekvieno mūsų profesija – visi pirmiausia esame žmonės, asmenybės. O mes, aišku, ir moterys."

Senelio su deimantais nereikia

Modelis Vavra greta savęs neįsivaizduoja vyro, kuris vakarais liurlintu alų ir žiūrėtų televizorių arba žaliai išsidažęs veidą laimingas lakstytų po gatves, laimėjus "Žalgiriui" ar "Inkarui".

"Jei vyras nežino, kaip pataisyti elektros kištukinį lizdą, čiaupą ar durų spyną, kas jis toks ir ką jis čia veikia? – retoriškai klausė Agnė. – Jei su vyru nėra ką šnekėti apie dvasinį pasaulį, bioenergetiką, kosmosą, gamtą ir panašius dalykus, jis man taip pat neįdomus. Du žmonės vienas iš kito turi mokytis, vienas kitam padėti augti dvasiškai, morališkai ir globaliai."

Jau ne vienus metus turinti mylimąjį Agnė neslėpė, kad keistai jaučiasi kalbėdama, koks vyras ją galėtų sužavėti.

Metams bėgant, jos kartelė pakilo labai aukštai, ir ją domina visai kiti dalykai nei anksčiau.

"Noriu žinoti apie viską ir daug. Neturiu laiko, jėgų ir noro klausytis skundų, apkalbų ar tuščiai flirtuoti, – nukirto Agnė-Vavra. –  Mano žmogus yra labai aktyvus fiziškai, be galo smalsus, turi geležinę kantrybę, greitai mokosi ir visada trykšta pozityvumu."

Agnė ir jos mylimasis dievina karštą klimatą, abu gali juoktis iki išprotėjimo ir abu yra gamtos vaikai.

"Visada jaučiu jo palaikymą. Mano Zodiako ženklas yra Liūtas, negalėčiau būti su žmogumi, kuris mane kontroliuotų ar ką nors draustų. Ribas puikiai žinau. Antro tėčio man nereikia. Senelio su jachtomis ir deimantais irgi niekada nereikėjo. Man gera taip, kaip yra dabar, ir žinau, kad bus dar geriau ateityje."

Protas ir vidinės savybės

Su praeityje garsiausiais pasaulio supermodeliais Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Heidi Klum kartu dirbusi, įspūdingame prabangaus apatinio trikotažo "Victoria’s Secret" šou dalyvavusi, šimtus tūkstančių eurų kainavusius deimantus reklamavusi, "Swarovski", Brazilijos rinkai skirto šampūno "Garnier" ir daugelio kitų garsių prekės ženklų veidas – 35 metų Margarita Švėgždaitė jau ne vienus metus gyvena Paryžiuje.

Buvusi klaipėdietė neslėpė, kad jos nesudomins banaliomis, bukomis frazėmis pokalbį pradėjęs ir be skrupulų bandantis suvilioti vyras.

"Mane paperka mandagumas, įdomios, protingos mintys, originalumas, kūno kalba, nuoširdumas, – bėrė Margarita, paklausta, kuo galima sužavėti modelį. – Įtakos turi ir išvaizda, svarbiausia – akys, žvilgsnis."

Dabar daug kultūros ir labdaros projektų organizuojanti moteris prisipažino, kad beveik visos jos pažintys, kad ir kaip būtų pačiai keista, įvyko naktiniuose klubuose.

Išgirdusi klausimą, ar modelį gali suvilioti tik turtuoliai, M.Švėgždaitė purtė galvą: "Žinoma, ne! Taip, modeliai įpratę prie liukso, tad mėgsta prabangą ir asmeniniame gyenime. Bet man daug svarbiau yra protas ir vidinės savybės."

Maži, bet dideli dalykai

"Nėra skirtumo, ar esu modelis, ar dirbu kitą darbą – pirmiausia esu moteris, – šyptelėjo netrukus savo 30 metų gimtadienį minėsianti Simona Starkutė. – Panašūs turbūt visų gražių ir savimi pasitikinčių moterų kriterijai. Bet pinigų kalno nereikia."

Simonai svarbiausia – puikus vyro humoro jausmas.

"Jei jis mane gali prajuokinti, galiu iškart įsimylėti, – nusijuokė S.Starkutė. – Taip pat svarbu mandagumas, sumanumas, pasitikėjimas savimi, protas, atkaklumas. Ir pinigų praktiškai nereikia. Jei vyrai būtų sumanesni ir išradingesni, galėtų suvilioti beveik bet kurią moterį."

Dabartinis Simonos draugas ją žavi kiekvieną dieną: atidarydamas automobilio dureles, praleisdamas pirmą pro duris, rodydamas dėmesį ir rūpestį.

"Iš pradžių sužavėjo paprastai – gėlėmis, gėlėmis, gėlėmis ir dėmesiu, – atviravo kaunietė. – Dėmesys turi didelę galią. Tai gali būti puodelis kavos ryte ar pusryčiai į lovą. Tai maži, bet dideli dalykai."

Senų laikų nostalgija

Sudominti gatvėje, bare, naktiniame klube? Vyras turi būti iškalbingas, kad tokiose vietose ją sudomintų.

"Modelių akiratis platesnis, nes jos matė daugiau pasaulio nei už savo šalies ribų neišvykęs žmogus, – pastebėjo Simona. – Yra meilė iš pirmo žvilgsnio. Meilė, kaip žaibas, dažniau trenkia į vyrus, į moteris rečiau – jos myli ausimis. Todėl iš pradžių turi kažkuo sudominti, būti originalus, iškalbingas, įtakos turi ir balso tembras."

Deja, šiais laikais, pastebėjo ne vienoje pasaulio šalyje ne vieną prekės ženklą reklamavusi ir žurnalui "Playboy" pozavusi seksualumu spinduliuojanti S.Starkutė, jauni vyrai neretai nerodo pastangų.

"Esu kitos, vyresnės kartos moteris. Su drauge neseniai kalbėjome, kad seniau vyrai buvo išradingesni, – tęsė Simona. – Jie sužinodavo, su kuo bendrauji, kur lankaisi. Apsilankydavo tose vietose, laukdavo, norėdami užkalbinti. Dabar parašo internete, neatrašė – rašo kitai, ši neatrašė – trečiai. Jaučiu nostalgiją senesniems laikams, kai vyras, pamatęs jį sužavėjusią moterį, seka arba važiuoja per pusę miesto, nes tu nelipi į automobilį. Tačiau jis atkakliai kalbina. Arba dar geriau, pasistato automobilį ir pėdina paskui tave kelis kilometrus ir atkaklumu, bendravimu bei humoru nejučia priverčia palikti savo telefono numerį ar pažadėti pasimatymą."

Susipažinti maisto parduotuvėje

Amerikiečių modelis ir aktorė Charlotte McKinney neslėpė, kad ją iš pradžių sudominti galima pakvietus į gerą restoraną, iš kurio atsiveria puikus vaizdas.

"Po to – labai paprasta. Jis galėtų pavaišinti kokteiliu, kad aš pernelyg nesijaudinčiau, ir sudomintų lengvu, bet sąmojingu bendravimu."

Antrasis pasaulyje labiausiai apmokamas modelis iš Brazilijos – 34 metų gražuolė Adriana Lima pirmoje vietoje išskyrė mandagumą.

"Man tai svarbus faktas. Stebiu, kaip jis elgiasi su aplinkiniais, kaip bendrauja su padavėju, vairuotoju, – pabrėžė 2002-aisiais su muzikantu Lenny Kravitzu susižadėjusi, 2009-aisiais su garsiu serbų krepšininku Marko Jariciumi susituokusi, dvi dukras nuo jo auginanti, bet 2014-aisiais išsiskyrusi  A.Lima. – Man labai svarbu, kai vyrukas demonstruoja geras manieras ir yra kultūringas."

Danė Nina Agdal, kuri 2014 m. buvo viena iš trijų modelių, kurios nuotrauka puikavosi ant "Sports Illustrated Swimsuit Issue" žurnalo viršelio, pataria būti savimi.

"Vienu metu būkite romantiškas ir pasitikintis savimi, – patarė vyrams 23 metų Nina. – Pademonstruokite humoro jausmą, leiskite suprasti, kad jumis galima pasitikėti. Kiti privalumai – ambicijos ir intelektas."

Lapkričio mėnesį savo 30 metų gimtadienį švęsianti amerikiečių modelis Chrissy Teigen prisipažino, kad su ja geriausia susipažinti maisto produktų parduotuvėje: "Man itin patrauklus namie valgyti gaminantis vyras."

Velniop taisykles!

Viena iš "Victoria's Secret" "angelų" – 26 metų Erina Heatherton išskyrė puikias manieras: "Vaikinas turi atidaryti automobilio duris, pristumti kėdę. Puikus išsiauklėjimas – svarbi paraiška, į kurią atkreipiu savo dėmesį."

Buvusiai aktoriaus Orlando Bloomo žmonai – 32 metų australei Mirandai May Kerr – didelės galios turi nuoširdi šypsena: "Nusišypsok, prieik ir pasisveikink. Nieko nėra patraukliau, kai žmogus nuoširdus, atviras, bet kartu kuklus. Pasitikėjimo savimi nesuvaidinsi – tam turi būti svari priežastis."

23 metų amerikietė aktorė ir modelis Katherine Elizabeth "Kate" Upton perspėjo: "Tik nebandykite naudotis kvailais patarimais, nebūkite nuobodus mėmė! Būkite atviras, linksmas ir būkite savimi."

Australijos modeliui Jessicai Hart imponuoja drąsūs, tačiau neįžūlūs, arogancijos nepaženklinti vyrai.

Vieną naujausių 2015 m. "Victoria's Secret" angelų, lapkričio 7 d. savo 27-ajį gimtadienį mininčią Švedijos modelį Elsą Anną Sofie Hosk erzina savimi nepasitikintys ir nervingi vyrai.

Robino Thicke's dainos "Blurred Lines" vaizdo klipe apsinuoginusi ir akimirksniu pasaulyje išgarsėjusi Emily O'Hara Ratajkowski tikino, kad nėra recepto, kaip sužavėti ar suvilioti modelį.

"Romantiški santykiai, tai – subtilus reikalas, ir čia neįmanoma laikytis kažkokių taisyklių, – tikino daugelio pasaulio žurnalų viršelių veidas, 24 metų modelis. – Darykite tai, ko išties norite, ko išties geidžiate. Ir velniop taisykles!"



NAUJAUSI KOMENTARAI

u

u portretas
taip , reikia užtaikyt kada pas modelį krizė ir klyną niežti

M

M portretas
gerules

:)

:) portretas
ir kaip ja man cia sudominti...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių