Kaip minimaliomis pastangomis rudenį atrodyti puikiai?

  • Teksto dydis:

„Aš tikrai neturiu kuo apsirengti! – TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ nuoširdžiai prisipažins jos vedėja Kristina Rimienė ir pajuokaus: „Tiesa, vyras sako, kad tas mano „neturiu kuo apsirengti“ labai brangiai kainuoja.

 „Gal tu tiesiog tinginiauji?“ – Kristinai linksmai prieštaraus jos kolegė Renata Mikailionytė. Mados pasaulyje besisukančiai laidos vedėjai atrodo, kad tereikia šiek tiek fantazijos, trupinėlio išradingumo ir tas pats kostiumas kasdien gali atrodyti vis kitaip.

Su Renata sutinka drabužių dizaineris Egidijus Sidaras. Madą kuriantis vyras neabejoja, kad seną drabužį neatpažįstamai gali pakeisti nauji aksesuarai – marškiniai, batai, skarelė ant kaklo, ryškesnis makiažas ar naujas lūpdažis. „Aš irgi neturiu ką apsirengti, – šypsosi Egidijus ir primena seną tiesą: mada – labai brangi, stilius – kur kas pigiau. Pasak jo, nebūtina vaikytis paskutinių mados tendencijų, jei kuriate savo išskirtinį stilių: „Tiesiog derinkite drabužius.“

„Suplyšę džinsai – nebe mada, visiškai praėjęs etapas, geriau jų nebeplėšykite, –  žiūrovams šeštadienį 10 val. ryte patars dizaineris. – Juodą suknelę irgi pakabinčiau giliau į spintą, spalvos šį rudenį šoka ant podiumo. Jos gana ryškios, ypač, moterų madoje – raudona, oranžinė, balta, tamsiai mėlyna, šokolado rudumo“.

Kiekvienai moteriai Egidijus šį rudenį savo spintoje pataria turėti trijų dalių kostiumą, kasdieninę ir kokteilinę suknelę, vyriško tipo baltus marškinius, jaukų, geriausia rankomis megztą, nertinį. „Rankų darbas – visada madingas“, – tikina dizaineris.

Žinoma stilistė, knygų apie stilių autorė Agnė Gilytė rudenį moterims pataria pradėti nuo generalinės tvarkos savo spintoje. „Kai sezonas keičiasi, puikus metas iššluoti spintas, – sako Agnė. – Geriausia būtų pasimatuoti tai, kas likę nuo ano rudens ir garderobą šiek tiek atšviežinti. Nereikia keisti visko – tiesiog nusipirkti keletą aksesuarų, kurie drabužiams suteiks naujų spalvų“.

Agnė neabejoja, kad mados tendencijos – tik kelrodė žvaigždė. Ir ne drabužių kiekis lemia, kaip atrodysime. Pati ji savo spintos neįsivaizduoja be baltų marškinių, o šį rudenį mielai renkasi balandžio pilkumo ir raudonojo vyno spalvas.

Naujausios mados tendencijos, spalvos, itin praktiški stilistės ir dizainerio patarimai, vestuvių stalo mados ir patarimai, kaip į namus parsinešti šiek tiek vasaros, susikurti oazę iš gėlių ir prieskoninių augalų – visa tai laukia laidoje „Pasaulis pagal moteris“ su K. Rimiene ir R. Mikailionyte šeštadienį 10 val. ryto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių