Kaip išrinkti kūdikiui tėvą ir rusiškų piršlybų ypatumai

  • Teksto dydis:

Šįkart pristatome dvi komedijas, kurio atkeliavo į Lietuvos kino teatrus.

Nesunku suprasti, kodėl viso pasaulio moterys taip mėgsta joms skirtus blizgius žurnalus, pateikiančius "aukšto lygio" gyvenimo standartus ir naudingus patarimus dietos, karjeros ir asmeninės laimės klausimais. Nors, ką čia slėpti, daugumai dailiosios lyties atstovių visi šie patarimai gyvenime ne ką tepadeda. Todėl visai nenuostabu, kad 2001-aisiais pasirodžiusi patyrusios žurnalistės Helen Fielding knygos "Bridžitos Džouns dienoraštis" ekranizacija sulaukė beprecedenčio dėmesio visame pasaulyje.

Žiūrovėms patiko ir reklaminis šūkis: "Filmas skirtas visoms, kurios buvo suklupusios, bet rado jėgų atsitiesti." Po pirmojo filmo sekė ne mažiau populiarus antrasis, o dabar pasirodė "Bridžitos Džouns kūdikis", iš kurio pavadinimo tampa aišku, kad miela Londono vienišė pagaliau taps mama. Po skaudaus išsiskyrimo su Marku Darsiu praėjo penkiolika metų, o viltis sukurti šeimą nušvito, kai Bridžitos akiratyje pasirodė amerikietis Džekas. Bet sugrįžta ir Markas, o būsimąją mamą ima kankinti klausimas, kuris iš šių dviejų vyrų yra kūdikio tėvas.

Rusijos politologai jau pavargo aiškinti, kodėl Dūmos rinkimus valdžia specialiai nukėlė į bobų vasaros laikotarpį: tikimasi, kad gero oro suvilioti potencialūs balsuotojai liks soduose rudens darbų dirbti, todėl bus lengviau manipuliuoti rezultatais. O štai naujos rusiškos komedijos "Jaunikis" autoriai savo filmo premjerą iš gegužės mėnesio nukėlė į rudens pradžią, kaip tik tikėdamiesi didesnės žiūrovų auditorijos.

Pagrindinį vaidmenį vaidina iš televizijos į kiną persikėlęs šaipokas Sergejus Svetlakovas, kuris dėl pagrindinio komedijų aktoriaus aktyviai konkuruoja su Dmitrijumi Nagijevu. Filmo intriga užsimezga tada, kai vokietis Helmutas atvyksta į Rusiją pasipiršti rusų gražuolei Alionai, su kuria jis susipažino Berlyne. Laiminga pora vyksta į kaimą susipažinti su nuotakos giminaičiais. Tuo pat metu ten atvyksta ir buvęs Alionos vyras Anatolijus, kuris staiga nusprendžia susigrąžinti žmoną. Viskas pavirsta romantiškomis varžybomis, į kurias, be Tolios ir Helmuto, įsikiša jų draugai, giminės ir žiauri Rusijos realybė.


Šiame straipsnyje: kinasfilmaipremjeros

NAUJAUSI KOMENTARAI

fimas istestas

fimas istestas portretas
nieko gero

cha amerikoniska genderlopine LGBT HULTURA

cha amerikoniska  genderlopine LGBT HULTURA portretas
lietuviskiems debildauniams --gales dabar spoksot y ekrana smaukytis su seilem varvanciom is snukiu....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių