Kaimynai latviai veržiasi į „Lietuvos talentus“

  • Teksto dydis:

Į TV3 sekmadienio šou „Lietuvos talentai“ sceną veržiasi ne tik lietuviai, bet ir užsieniečiai. Ar nenutiks taip, kad kaimynai latviai sukels realią grėsmę lietuvaičiams ir kad pagrindinis 15 tūkst. eurų prizas iškeliaus iš mūsų šalies?

Latvijoje talentų šou nevyksta, todėl savo gabumus kaimynai noriai demonstruoja mūsų šalies scenoje. Atrodo, kad lietuviai turės parodyti viską ką moka, mat gabūs latviai TV3 projektą žada šturmuoti vis aktyviau.

Jau šį sekmadienį 19.30 val. šeštojoje „Lietuvos talentų“ laidoje TV3 žiūrovai išvys latvių dainininkų porą. Vienas jų, pasak projekto režisieriaus Mindaugo Meškausko, – drąsus ir itin talentingas, pasižymintis geriausiu iš girdėtų vyriškų balsų šių metų projekte.

Taip pat išskirtinius vokalinius gebėjimus pademonstruos ir iš Latvijos popžvaigždės šešėlio norinti išlįsti mergina. Ji į Lietuvą atvyko ketindama ieškoti naujų galimybių, nes Latvijos sceną užkariavusi popdainininkė – jos sesuo – nesuteikia galimybių išgarsėti.

Tuo tarpu mūsų tautiečiai „Lietuvos talentuose“ demonstruos neeilinę fizinę ištvermę – tai, ką vargiai įmanoma pakartoti namie.

Vienas vaikinas, prieš eidamas į sceną, be perstojo treniruosis, o ant jos užlipęs, rodos, jau visko regėjusiems teisėjams pademonstruos tai, kas atims žadą: viena ranka darydamas atsispaudimus, kita jis... dėlios Rubiko kubą.

Fizine ištverme ir jėga jam nenusileis ir aplink stulpą šokanti mergina. Anot jos, šia ganėtinai nauja „sporto-šou“ rūšimi kol kas užsiima tik kelios lietuvės – jai norėtųsi, kad „Pole dance“ šokėjų gretas papildytų ir vaikinai. Nors daugelis šį užsiėmimą linkę painioti su striptizu, mergina atkakliai tvirtins, jog tai, ką ji daro, nė iš tolo neprimena striptizo. Tai įvertinti teks TV3 žiūrovams.

Ant scenos sekmadienį pasirodys ir vaikai, praktikuojantys aikido aikikai, – jų šou pamins griežtą teisėjos Rūtos Ščiogolevaitės įsitikinimą, kad scenoje sportui – ne vieta. Be parodomosios kovos menų programos, mergaitei ant pilvo bus skaldoma betoninė šaligatvio plytelė, o berniukas, atsigulęs ant sudaužytų stiklų, pademonstruos nepaprastą gebėjimą susitelkti – jam į pilvą smaigstant aštriausiu peiliu, nebus jokių žaizdų – tiesiog oda vos paraus.

Įspūdingi balsai ir sportinė jėga – tai toli gražu ne viskas, ką šį sekmadienį 19.30 val. šeštojoje „Lietuvos talentų“ laidoje išvys TV3 žiūrovai.

Žiūrovai, praleidę ankstesnes „Lietuvos talentų“ laidas, jas pamatyti gali televizijoje internete čia.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių