Ką patyrė pirmą kartą gyvenime grožio centre apsilankiusi senjorė?

  • Teksto dydis:

Ilgus metus su pavydu ir smalsumu žiūrėjusi į kosmetologijos centruose pasigražinusias moteris, ponia Danguolė krimtosi, kad pati neturi lėšų apsilankyti pas grožio specialistus. Nors vilnietė jau įpusėjusi septintą dešimtį, ji net nė karto nėra buvusi grožio salone. Televizijos šou „Svajonę turiu“ ponia Danguolė ne tik užpildė šią gyvenimo spragą, bet ir patyrė įspūdžių, kuriuos prilygino palaimai. Kokių nuotykių patyrė vilnietė bei kiti savo svajones išpildę senjorai, bus galima pamatyti jau šį vakarą LRT televizijos eteryje.

„Skamba kaip paradoksas, bet iki šiol nesu naudojusis grožio specialistų paslaugomis. Nesakau, kad nesinorėjo, tiesiog man tai atrodo per brangu, o ir laiko vis trūko. Žiūrėdavau į visas tas išsipusčiusias ponias ir paneles bei galvodavau, kokios jos turėtų būti patenkintos, kad jų grožiu rūpinasi profesionalai. Išgirdusi, kad atsirado laida, kuri pildo svajones, nedvejojau – užrašiau, kad noriu pajusti tą patį, ką ir tos ponios. Dabar galiu pasakyti, kad pajutau gerokai daugiau“, – šypsodamasi pasakojo 66-erių Danguolė.

Vilnietei LRT televizijos šou „Svajonę turiu“ rengėjai surengė tikrą grožio puotą. „Nesupraskite klaidingai, savo išvaizda esu visai patenkinta ir man nereikia jokių plastinių operacijų. Gal tiesiog trūko to jausmo, kad tavimi rūpinasi žmonės, kurie išmano savo reikalą. Pabuvojusi grožio centre įsitikinau, kad tas jausmas tikrai geras. Pasakyčiau dar drąsiau – man tai buvo tikra palaima. Išėjau būdama tarsi ant sparnų“, – sakė ponia Danguolė.

Moteriai buvo atliktos grožio ir sveikatinimo procedūros. „Labiausiai patiko veido masažas, atsipalaidavau visiškai, visai kaip jaunystėje. Kosmetologai tai pat plušėjo keldami mano odos tonusą, dėdami įvairias kaukes. Galų gale padarė įspūdingą makiažą. Tai man irgi buvo nauja patirtis, ypač, kai vakare teko gerokai pavargti, kol viską nusiploviau“, – juokėsi šou „Svajonę turiu“ dalyvė. „Manau, kad žmogus tol gyvas, kol gali svajoti. Ir žinoma, siekti, kad tos svajonės pildytųsi. Tad raginčiau ir kitus savo tautiečius nebijoti plėsti savo horizontų, nesvarbu, ar esate senjoras, ar jauniklis“, – kvietė svajotoja.

Televizijos šou „Svajonę turiu“ studijoje išsipildė ir kitos vilnietės, ponios Aušros, svajonė. Moteris troško išmokti šokti Lotynų Amerikos šokius ir čia pat gavo pirmąsias profesionalias pamokas. Vėliau šokio judesius ponia Aušra galės tobulinti jai dovanotuose kursuose. Dar vienos senjorų poros svajonė buvo itin romantiška, jie norėjo pasiplaukioti laivu Neries upėje, ši svajonė ir buvo įgyvendinta šou rengėjų pastangomis. Kaip pildosi vyresnio amžiaus žmonių svajones, žiūrėkite jau šiandien, iš karto po „Panoramos“, 21.15 val. Vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių