K. Winslet ir I. Elba sujungs jėgas naujoje romantinėje dramoje

  • Teksto dydis:

Britų aktoriai Kate Winslet (Keit Vinslet) ir Idris Elba kartu vaidins naujoje romantinėje dramoje „The Mountain Between Us“.

Filme „Titanikas“ 1997 metais išgarsėjusi 40 metų aktorė ir nuo vasario mėnesio prie projekto prisijungusi juostos „Nežinomos šalies žvėrys“ (Beasts of No Nation) žvaigždė turėtų ir vėl suvirpinti žiūrovų širdis, rašo „Hollywood Reporter“.

Naująjį filmą, kuris sukurtas pagal Charleso Martino (Čarlzo Martino) to paties pavadinimo bestselerį stato „Rojus dabar“ (Paradise Now) režisierius Hany Abu-Assadas (Hanis Abu Asadas).

Juosta pasakos apie lėktuvo katastrofą išgyvenusių chirurgo ir rašytojos meilę. Po nelaimės šaltame miške atsidūrusios poros jausmai vienas kitam ima vis labiau stiprėti, nors filmo herojė yra susižadėjusi su kitu vyriškiu.

Filmo kūrėjams buvo pateiktos kelios knygos adaptacijos, kurių paskutinę sukūrė naujo „Žvaigždžių karų“ filmo „Star Wars: Rogue One“ scenarijaus autorius Chrisas Weitzas (Krisas Vaicas). J. Millsas Goodloe (Džei Milsas Gudlou) ir Scottas Frankas (Skotas Frankas) buvo anksčiau pateikę savo scenarijaus versiją.

Juostą stato „20th Century Fox“ dukterinė kompanija „Fox 2000 Pictures“, o ją prodiusuoja Peteris Cherninas (Piteris Černinas) ir Jenno Topping (Dženo Toping).

Kate ir Idris, be abejo, yra pripažinimo sulaukusios žvaigždės. K. Winslet yra pelniusi Kino akademijos, „Emmy“ apdovanojimus, keturis „Auksinius gaublius“ ir tris BAFTA prizus. Jos 43 metų filmo partneris taip pat yra gavęs „Auksinį gaublį“ ir daugybę įvairių nominacijų.

Tai jau ne pirmas kartas, kai skelbiama apie galimą šių aktorių bendradarbiavimą – šių metų sausį buvo pasklidusios kalbos, kad jie kartu vaidins buvusius artimus draugus trileryje apie šnipus „All the Old Knives“, tačiau kol kas šių gandų niekas nepatvirtino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių