K. Westas ir D. Trumpas susitiko pakalbėti apie gyvenimą

  • Teksto dydis:

Repo superžvaigždė Kanye Westas (Kanjė Vestas) antradienį pateikė siurprizą net ir turint omenyje, kad šie politiniai metai yra neregėtai neįprasti: jis susitiko su išrinktuoju prezidentu Donaldu Trumpu (Donaldu Trampu) ir tai buvo pirmas jo pasirodymas po pranešimų apie psichinį išsekimą.

K. Westas, reta pramogų pasaulio žvaigždė ir dar retesnė afroamerikiečių įžymybė, reiškianti paramą D. Trumpui, sakė, kad nuvyko su politiniu lyderiu aptarti mažumoms rūpimus klausimus.

K. Westas, kurį sekė palyda su nuosavu operatoriumi, tylėdamas įėjo į D. Trumpo konglomerato būstinę – dangoraižį „Trump Tower“ Niujorke, o po 40 min. grįžo į vestibiulį su pačiu išrinktuoju prezidentu, kuris, paklaustas, ką jiedu aptarė, atsakė: „Gyvenimą.“

„Tik draugai, tik draugai. Jis – geras žmogus. Jau seniai. Jau seniai draugai“, – pasakė aiškiai linksmai nusiteikęs D. Trumpas, kuris uždėjo ranką K. Westui ant peties.

K. Westas, kuris vilkėjo prigludusį juodą sportinį nertinį ir avėjo baltus sportbačius, reporteriams beriant klausimus, tarp jų – dėl jo ankstesnio pažado 2020 metais siekti prezidento posto, iš pradžių stovėjo paniuręs ir sunėręs rankas.

„Dabar esu čia, tik kad nusifotografuočiau“, – galiausiai ištarė K. Westas ir nusišypsojo.

Vėliau K. Westas detalizavo per savo ir D. Trumpo mėgstamiausią bendravimo priemonę – „Twitter“. Reperis sakė, kad atvyko aptarti „daugiakultūrių klausimų“ ir iškėlė patyčių, švietimo ir smurto Čikagoje, kurioje užaugo, temas.

„Jaučiu, kad svarbu turėti tiesioginę bendravimo liniją su mūsų būsimuoju prezidentu, jeigu iš tikrųjų norime permainų“, – rašė K. Westas.

O atsakydamas į klausimus apie savo paties prezidentines ambicijas parašė: „#2024“. Tai reikštų rinkimus po teorinės antros D. Trumpo kadencijos.

Išgąstis dėl psichinės sveikatos

Apie pramogų pasaulį rašanti svetainė „E! News“ pranešė, kad D. Trumpas nori paskirti K. Westą „tam tikru ambasadoriumi“, susijusiu su „verslininkų lyderyste“.

Cituodamas anoniminį šaltinį iš K. Westo aplinkos, „E! News“ rašė, kad D. Trumpas susisiekė, nes mano, kad šis reperis, kuris anksčiau šiemet sakė turintis 53 mln. dolerių skolų, yra „puikus pavyzdys kalbant apie verslą“.

Praėjusį mėnesį K. Westas auditoriją Kalifornijoje pribloškė ilga kalba, kurioje tvirtino, kad nebalsavo, bet būtų parėmęs D. Trumpą, nes vertina šio verslo magnato atvirumą.

Netrukus, po virtinės padrikų komentarų scenoje, tarp kurių buvo pareiškimas, kad kartais su juo dirbantis Jay Z (Džėjus Zi) siunčia žudikus jo nužudyti, ir kaltinimai „Facebook“ įkūrėjui Markui Zuckerbergui (Markui Zakerbergui) už tai, kad jis neapmoka jo skolų, K. Westas atsidūrė ligoninėje.

Naujienų apie įžymybes svetainė TMZ pranešė, jog K. Westo gydytojas baiminosi, kad jis patyrė psichinį išsekimą. Taip pat buvo minima, kad K. Westas pirmadienį nuskrido į Niujorką susitikti su psichiatru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių