Likimo ironija: aktoriaus R. Pattinsono buvusios merginos susiporavo

  • Teksto dydis:

Kristen Stewart (Kristen Stiuart) mergina Stephanie Sokolinski (Stefani Sokolinski) sako palaikanti „laimingus santykius“ ir yra „labai labai įsimylėjusi“, rašo žurnalo „People“ svetainė.

25 metų „Saulėlydžio“ (Twilight) sagos žvaigždė ir 30-metė prancūzų dainininkė bei aktorė anksčiau šį mėnesį pakurstė gandus apie jųdviejų romaną, kai Paryžiuje buvo nufotografuotos besibučiuojančios ir vaikščiojančios šio meilės miesto gatvėmis susikibusios už rankų. Tačiau kol kas nei viena iš jų šių gandų oficialiai nekomentavo.

Vis dėlto naujame interviu žurnalui „W“ Stephanie, geriau žinoma sceniniu vardu SoKo, regis, patvirtino, jog užmezgė romaną su K.Stewart, kai kalbėjo apie socialiniame tinkle „Instagram“ dažnai gaunamas tiesmukas ir neretai nešvankias žinutes.

Paklausta, ką parašytų asmeninėje žinutėje žmogui, su kuriuo norėtų susitikinėti, SoKo atsakė: „O, žmogau, neturiu žalio supratimo. Manau, jei man reikėtų padaryti tai dabar, neabejotinai ką nors sugalvočiau. Tačiau esu labai labai įsimylėjusi ir laiminga dėl santykių, kuriuos šiuo metu palaikau, todėl man to nereikia“.

Tuomet atlikėjos buvo paklausta, ar ji su dabartine savo mergina susipažino parašiusi jai asmeninę žinutę. Į tai SoKo atsakė: „Ne. Viskas vyko senoviniu būdu“.

Ironiška tai, kad SoKo anksčiau buvo užmezgusi trumpą romaną su Robertu Pattinsonu (Robertu Patinsonu) – kita „Saulėlydžio“ žvaigžde, su kuriuo K.Stewart kelerius metus buvo pora.

Kalbėdama apie savo sprendimą persikelti į Los Andželą ir ten ieškotis darbo, Stephanie sakė: „Tai buvo pats šauniausias dalykas! Trečią vakarą išėjau į miestą ir susipažinau su mergina, kuri man pasakė: „Ei, man patinka tavo muzika, dirbu įrašų kompanijoje, norėtume su tavimi pasirašyti bendradarbiavimo sutartį. Kur apsistojai? Galbūt tau reikia vietos apsistoti?“ Atsakiau jai: „Taip, reikia“. Tą patį vakarą turėjau aklą pasimatymą su Robertu Pattinsonu!“

Išsamiau savo santykių su Robertu ji nekomentavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių