K. Liukaitytė atsidūrė pavojingoje situacijoje: gyvenimas prabėgo pro akis

  • Teksto dydis:

Visame pasaulyje garsus magas Aaronas Crow atliko ne vieną kvapą gniaužiantį triuką, o jo pagalbininkėmis tapusios atlikėjos Liepa Norkevičienė ir Donata Gutauskienė-Laisva neslėpė susižavėjimo belgu.

Magas TV studijoje atliks labai pavojingą triuką – praris tris adatas. Kulminaciją LNK žiūrovai galės pamatyti jau šį penktadienį 19 val. 30 min. per LNK.

„Kai man sukako 12 metų, gavau Gario Houdini knygą. Joje užfiksuotas magas ir ilgas siūlas su adatomis. Buvo sakoma, kad jis galėdavo praryti kad ir šimtą adatų ir jas atgal ištraukti suvertas ant siūlo. Tą bandysiu atlikti ir aš“, – kalbės A. Crow.

Orų pranešėja Karolina Liukaitytė atskleis, kad savo kailiu patyrė, ką reiškia būti A. Crow padėjėja scenoje.

„Esu turbūt vienintelė, kuriai teko savo kailiu išbandyti jo fokusų aštrumą. Man pačiai teko sėdėti Italijoje ant scenos ir laukti, kol Aronas užrištomis akimis peršaus obuolį padėtą man ant galvos. Tikrai gyvenimas pro akis spėjo prabėgti“, – kalbės K. Liukaitytė.

Lietuvoje pirmą kartą besilankantis A. Crow pasakos, kad Lietuva jam pasirodė labai svetingas ir gražus kraštas: „Labai žavingas kraštas. Turėjau progą pasivaikščioti, man patiko architektūra“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių