K. Krysko – naujoji „Paryžiaus katedros“ Esmeralda

  • Teksto dydis:

„Istorija, verta didžiosios scenos. Pasirodymas, vertas jūsų meilės“, – tokiais žodžiais dainininkė Karina Krysko kviečia visus savo gerbėjus į šventinį sceninio koncertinio pastatymo „Paryžiaus katedra“ turą.

Šiemet prie kūrybinės komandos prisijungusi Karina džiaugiasi pirmą kartą sulaukusi puikios progos atskleisti ir kitą – aistringą, ugningą, paslaptingą – savo charakterio pusę.

Šventinis „Paryžiaus katedros“ turas prasideda gruodžio 28 d. Kaune, Kariną gerbėjai galės išvysti gruodžio 30-osios pasirodyme Vilniuje bei dalyje pasirodymų nuo vasario 19 dienos. Dainininkė sukūrė meilės ir aistros draskomos jaunos čigonės Esmeraldos vaidmenį. Šis vaidmuo anksčiau buvo patikėtas tokioms Lietuvos scenos įžymybėms kaip Asmik Grigorian ir Evelina Anusauskaitė. Šiemet Karina vaidmeniu dalinasi su žiūrovams jau puikiai pažįstama „Auksinio scenos kryžiaus“ savininke Akvile Garbenčiūte.

Paleidau svajones į dangų ir buvau išgirsta. Kai sulaukiau pasiūlymo įkūnyti Esmeraldą, negalėjau atsisakyti.

„Esu mačiusi sceninį „Paryžiaus katedros“ pastatymą, jame vaidmenis kuria ne vienas mano draugas. Mane užbūrė nuostabi pasirodymo muzika. Matyt, buvau pasvajojusi apie tai, kad norėčiau ir aš šiame procese sudalyvauti, paleidau svajones į dangų ir buvau išgirsta, – juokiasi Karina. – Kai sulaukiau pasiūlymo įkūnyti Esmeraldą, negalėjau atsisakyti. Labai smagu save išbandyti visiškai naujame amplua. Iki šiol kurdavau švelnius, romantiškus vaidmenis ir štai sulaukiau progos savo kūrybinėje praktikoje atrasti naujų spalvų – įkūnyti aistringą čigonę“.

Atsinaujinusi „Paryžiaus katedra“ grįžta į scenas šventiniam turui: gruodžio 28 d. Kaune, gruodžio 30 d. Vilniuje, nuo vasario 19 d. – daugelyje Lietuvos miestų.

Organizatorių archyvo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ina

Ina portretas
Zaviuosi Jumis Karina. Sekmes tolimesniuose darbuose ir gyvenime.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių