K. Krysko ir J. Milius tapo miuziklų žvaigždėmis

  • Teksto dydis:

Karinos Krysko ir Jeronimo Miliaus pristatyti nebūtina – Lietuvos muzikos padangėje jie visiems pažįstami kaip vieni talentingiausių miuziklų atlikėjų.

Kartu su gyvo garso grupe pasirodysiantys Karina ir Jeronimas pakvies visus klausytojus į muzikinę kelionę po įvairias šalis ir perkels į skirtingus laikmečius koncertinio turo „Miuziklų žvaigždės“ metu.

„K. Krysko yra ne tik puiki, plataus diapazono vokalistė, įtaigi aktorė, bet ir profesionali šokėja – visa tai kartu yra idealus derinys miuziklo atlikėjai. Džiaugiuosi, kad būtent Karina atrado ir pamilo miuziklo žanrą, atliko daug pagrindinių vaidmenų miuziklų pastatymuose tiek teatro scenoje, tiek arenose. Ten mudu ir susidraugavome, – gražių žodžių scenos partnerei negaili Jeronimas. Aš labai vertinu darbščius, atsakingus ir save šimtu procentų scenai atiduodančius atlikėjus, kurie tiki ir gyvena tuo, ką daro. Karina yra būtent tokia. Be visų išvardintų savybių, Karina yra ir nuolat besišypsanti, be galo šilta asmenybė. Man ją malonu sutikti ne tik scenoje“.

Karina neslepia – ji yra įsimylėjusi miuziklo žanrą. „Man smagu, kad miuzikluose galiu suderinti muziką, šokį ir vaidybą. Koncertiniam „Miuziklų žvaigždžių“ turui išrinkome visiems puikiai žinomus, klausytojų širdis spėjusius užkariauti kūrinius. Labai džiaugiuosi, kad būtent su Jeronimu kursime romantišką duetą – tai žmogus, su kuriuo visada smagu leistis į skambesio interpretacijas, nes scenoje vienas kitą jaučiame puikiai“, – sako K. Krysko.

Šventiniame koncerte „Miuziklų žvaigždės“ skambės patys gražiausi kūriniai iš populiariausių Lietuvos ir užsienio miuziklų: „Operos fantomas“, „Katės“, „Muzikos garsai“, „Vargdieniai“, „Purvini šokiai“, „Mamma mia“, „Jėzus Kristus – superžvaigždė“, „Ugnies medžioklė su varovais“, „Paryžiaus katedra“, „Velnio nuotaka“ ir kitų. Koncertinį turą Karina su Jeronimu pradės gruodžio 10 dieną ir aplankys Vilnių, Kauną, Alytų, Šiaulius, Klaipėdą, Marijampolę, Panevėžį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių