K. Knightley tapo „Chanel“ juvelyrinių dirbinių reklamos veidu

  • Teksto dydis:

Aktorė Keira Knightley (Keira Naitli) tapo naujuoju „Chanel“ juvelyrinių dirbinių reklamos veidu.

Filmų „Karibų piratai“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždė virtinę metų bendradarbiauja su šiais prancūzų mados namais ir jų kūrybos direktoriumi Karlu Lagerfeldu. Ji yra šių mados namų kvepalų „Coco Mademoiselle“ bei lūpdažių „Rouge Coco“ reklamos veidas.

Pirmadienį buvo pranešta, kad 31 metų britų aktorė nusprendė pereiti nuo kosmetikos prie aksesuarų reklamos ir bus „Chanel“ 2016 metų rudens kolekcijos veidas.

Garsaus fotografo Mario Testino (Marijaus Testino), kuris reguliariai bendradarbiauja su „Chanel“, darytose nuotraukose pernai pavasarį mama tapusi K. Knightley matoma šonu sėdinti ant krėslo, vieną ranką įsirėmusi sau į šoną, o kita parėmusi galvą. Aktorė, kurios plaukai laisvai suimti, o žvilgsnis nukreiptas į tolį, dėvi masyvų kaklo papuošalą iš aukso ir sidabro, jos ranką puošia įspūdinga apyrankė, o pirštus – sidabro ir aukso žiedai.

Nusprendusi tapti „Chanel“ juvelyrinių dirbinių reklamos veidu, K. Knightley, kuri pernai gegužę su vyru Jamesu Rightonu (Džeimsu Raitonu) susilaukė dukters Edie (Edi), pasekė tokių manekenių, kaip Sigrid Agren ir Monika Jagaciak, pavyzdžiu.

Keiros santykiai su 82 metų K. Lagerfeldu jau patikrinti laiko. Vokiečių dizaineris netgi kūrė aktorei vestuvinę suknelę iš tiulio, kurią ši vilkėjo, kai 2013 metais tekėjo už J.Rightono.

K. Knightley anksčiau nekart yra kalbėjusi apie tai, kaip žavisi K.Lagerfeldu – ir jo asmenybe, ir kūryba.

„Karlas nuostabus, – sakė aktorė žurnalui „Harper's Bazaar“. – Jis ryte ryja knygas. Jis kalba penkiomis kalbomis. Jumis jis gali berti žodžius angliškai, kam nors kitam – prancūziškai, dar kažkam – vokiškai; tuomet suskamba telefonas, ir jis atsiliepęs ima kalbėti itališkai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių