K. Knightley: motinystė mane išmokė mylėti savo kūną

  • Teksto dydis:

Neseniai mama tapusi britų aktorė Keira Knightley (Kira Naitli) išmoko džiaugtis kiekvienu savo kūno lopinėliu suvokusi, koks „nepaprastas“ yra kelias į motinystę.

Filmo filmo „Vaizduotės žaidimas“ (Imitation Game) gražuolė ir jos vyras rokeris Jamesas Rightonas (Džeimsas Raitonas) pirmosios atžalos susilaukė dar šį pavasarį, tačiau aktorė tik dabar atvirai prabilo apie savo mažylę, kuriai pora davė Edie (Edi) vardą.

„Meilė yra stulbinanti. Tai tokia labai pirmykštė, tikrai pirmykštė meilė. Tai gana keista. Kaip ir gebėjimas eiti toliau, neturint galimybės išsimiegoti. Tai nėra malonu – niekada net nepagalvojau, kad galėsiu kada nors ištverti tiek, kiek ištveriu“, – K.Knightly sakė žurnalui „Elle“, duodami savo pirmąjį interviu po vaikelio gimimo.

„Taip pat turiu pasakyti, jog kaip moteris tu nekenti tam tikrų savo kūno dalių. Išgyveni tokias akimirkas, kai pasižiūrėjusi į veidrodį pagalvoji: „O kad mano kojos, rankos ar dar kas nors būtų kitokie“. Po to išnešioji kūdikį, pagimdai, jį maitini ir tada staiga: „Oho, mano kūnas yra nuostabus, ir dabar jau man jis visada patiks, nes jis tai padarė, o tai, velniai rautų, yra nepaprasta“, – tęsė ji.

Kovo mėnesį trisdešimtmetį atšventusi aktorė prisipažįsta, kad džiaugiasi pagaliau baigusi trečiąją dešimtį, nes, nepaisant sėkmingos karjeros, ji jautėsi nesaugi asmeniniame gyvenime.

„Mano trečiasis dešimtmetis buvo gana sumautas. Mano karjera buvo tikrai stulbinanti, nemanau, kad pasieksiu didesnių aukštumų nei baigdama antrą dešimtmetį, pradėdama trečiąjį. Bet žmogus keičiasi kaip asmenybė, – kalbėjo ji. – Kai kas krečia kvailystes, puikiai leidžia laiką ir taip atsikrato bet kokių abejonių, o man buvo visai priešingai.“

„Buvau labai drovi. Man prireikė daugybės metų, kad liaučiausi norėti įtikti daugybei žmonių ir leisčiau sau tiesiog gerai leisti laiką. Kartais sunku išmesti tokius dalykus iš galvos ir liautis galvojus, kad „turėčiau daryti kažką kitaip, turėčiau kažkaip kitais elgtis, rengtis...“. Galima paskęsti visuose tuose „turėčiau“.

Išspręsti šias problemas aktorei padėjo psichoterapija, ir ji yra didelė tokio gydymo gerbėja.

„Labai rekomenduoju. Dabar man to nereikia, bet pradėjusi trečią dešimtmetį, kai viskas mane smaugė, aš ja naudojausi 100 procentų“, – sakė K.Knightly.

„Manau, kad kartais gyvenime pasitaiko tokių akimirkų, ir tu nori jas įveikti... tada privalai daryti viską, kas tik tau padės tai padaryti. Reikia išbandyti bet ką, kas gali padėti“, – kalbėjo aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių