K. Knightley: išvaizda man padėjo siekti karjeros, bet dėl to savęs nebjaurosiu

  • Teksto dydis:

Naujajame romantiškame filme „Dar kartą, iš naujo“ (angl. „Begin Again“) uždainavusi aktorė Keira Knightley pakerėjo kino mėgėjus savo balsu. Juosta Pietų Korėjoje surinko milžinišką, net 18,1 mln. JAV dolerių sumą, aplenkdama net  optimistiškiausias prognozes ir padvigubindama Amerikoje surinktus 16,1 mln. JAV dolerių. Pagrindine „Dar kartą, iš naujo“ puošmena tiek vokaline, tiek aktorinio meistriškumo prasme tapusi 29-erių K.Knightley viename naujausių interviu pripažino, kad išvaizda pasitarnavo stulbinančiai jos karjerai Holivude.

Kalbėdamasi su „Daily Mirror“ žurnaliste, išskirtinių bruožų aktorė patvirtino, kad grožis Holivude labai svarbus. „Ar gaunu vaidmenų dėl to, kaip atrodau? Taip. Nieko negaliu dėl to padaryti, atrodau taip, kaip atrodau. Neketinu savęs bjauroti ar pjaustyti sau veido. Tačiau yra daug nuostabių aktorių... Bėda ta, kad visoms tiesiog nepakanka gerų vaidmenų“, – tikino ji.

K.Knightley įkalnėn žengti kino industrijoje pradėjo po jos vaidmens 2002-ųjų filme „Bend It Like Beckham“. Šioje juostoje ją pastebėjo prodiuseris Jerry Bruckheimeris, kuris parūpino aktorei vaidmenį milžiniško populiarumo sulaukusios „Karibų jūros piratų“ franžizės juostose.

Tačiau kartu su populiarumu į aktorės gyvenimą atkeliavo ir jausmas, kad ji gyvena po padidinamuoju stiklu, o kritika kiekviename žingsnyje tiesiog neišvengiama. „Iki 25-erių viską imdavau pernelyg giliai į širdį, buvau nervinga, negalėjau atsiriboti nuo profesinės kritikos, priimdavau ją asmeniškai“, – kalbėjo K.Knightley. Nuo 2013-ųjų gegužės aktorė yra ištekėjusi už grupės „Klaxons“ vokalisto Jameso Rightono. Jos teigimu, po vestuvių, ji pradėjo bulvarinę žiniasklaidą vertinti atlaidžiai, o savo vardo „Google“ niekuomet nebetikrinanti.

„Kartais jaučiu tą patį nesaugumą, kaip ir bet kuri kita jauna moteris. Būna, droviuosi eiti maudytis į baseiną vilkėdama tik maudymosi kostiumėliu. Taip, tai tiesa“, – atvirai kalbėjo lieknos figūros savininkė.

Nors filme „Dar kartą, iš naujo“ žiūrovai K.Knightley su maudymosi kostiumėliu neišvys, juostoje jos herojė Greta apnuogins sielą. Širdies skausmą išduota gražuolė pavers jautria ir jaudinančia muzika.

K.Knightley atlikta daina „Lost Stars“ iš filmo „Dar kartą, iš naujo“ garso takelio:
 

Koks likimas laukia Gretos dainų? Ar unikalus merginos balsas taps jos bilietu į šlovę, o gal ji atleis atgailaujančiam buvusiam mylimajam? Visus atsakymus Lietuvos žiūrovai gali atrasti jau kino teatrus pasiekusioje gražioje meilės ir muzikos istorijoje „Dar kartą, iš naujo“.

Filmo „Dar kartą, iš naujo“ anonsas:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių