K. Kardashian sesers šeimą išardė alkoholis

  • Teksto dydis:

JAV televizijos realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian (Kortni Kardašian), kaip pranešama, išsiskyrė su savo ilgamečiu gyvenimo draugu Scottu Disicku (Skotu Disiku).

Kim Kardashian (Kim Kardašian) vyresnioji sesuo, kuriai yra 36 metai, su S.Disicku drauge buvo nuo 2006-ųjų. Pora susilaukė trijų vaikų.

31 metų S.Disickas, pasirodęs keliuose Kardashianų šeimos realybos šou, pastarąjį dešimtmetį viešai grumėsi su priklausomybe nuo alkoholio. TMZ.com praneša, kad pastarojo poros išsiskyrimo priežastimi tapo jo priklausomybės problemos.

Remiantis žiniasklaida, S.Disickas jau daugiau nei mėnesį nesirodo poros namuose Kalabasase Kalifornijoje.

„Jo pastarojo meto lėbavimas privertė ją priimti šį sunkų sprendimą“, - sakė TMZ.com vienas porai artimas šaltinis.

Pranešimai apie poros išsiskyrimą pasirodė praėjus kelioms dienoms po to, kai S.Disickas buvo nufotografuotas atostogaujantis Monte Karle su stiliste Chloe Bartoli (Kloja Bartoli), su kuria, kaip teigiama, anksčiau buvo užmezgęs romaną, ir grupe draugų.

Vienas šaltinis Eonline.com sakė: „Kourtney visuomet leisdavo Scottui grįžti ir būdavo šalia, tačiau dabar, kai yra trys vaikai, visa tai baigėsi. Kourtney turi daryti tai, kas geriausia jos vaikams“.

„Scottas visiems skelbia vėl esąs vienas. Kourtney jį paliko, kai pamatė tas nuotraukas (iš Monte Karlo). Po mėnesį trukusio lėbavimo jis nesilankė namuose“, - sakė šaltinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių