K. Kardashian ir Kanye neigia santuokos krizę: mūsų santykiai tobuli

  • Teksto dydis:

Kim Kardashian (Kim Kardašian) atkakliai tvirtina, jog gandai apie jos ir Kanye Westo (Kanajaus Vesto) santuokos problemas yra neteisingi.

Realybės televizijos žvaigždė antradienį savo programėlėje klipu atsakė į įvairius bulvarinės spaudos pranešimus apie jos asmeninį gyvenimą. Viena pagrindinių diskusijų temų buvo jos santykiai su hito „Stronger“ atlikėju, su kuriuo ji gegužės 24 dieną švęs antrąsias santuokos metines.

Dviejų vaikų motina, kuri anksčiau susitikinėjo su dainininku Ray J (Rėjumi Dži) ir, kaip žinia, 2011 metais vos po 72 dienų nutraukė santuoką su krepšininku Krisu Humphriesu (Krisu Hamfrisu), tvirtina, kad jųdviejų su Kanye santykiai nė negalėtų būti geresni. „Tikrai turėjau nemažą savo dalį, tarkim, dramatiškų santykių, – klipe aiškina Kim. – Nuoširdžiai kalbant, šie kaip ir ramiausi. Ne, mes vis dar kartu. Mes laimingi. Tiesiog nėra apie ką iš tikrųjų pranešti“.

35 metų Kim taip pat atvirai kalbėjo apie trečio vaiko galimybę, nors sūnui Saintui (Seintui) – vos keturi mėnesiai. „Mano vyras galbūt gali bandyti dėl trečio vaiko, bet aš – ne ... Jei tai įvyktų, įvyktų. Bet nemanau, kad mes bandome, tad galbūt šis (gandas) neteisingas“, – šypsodamasi sakė ji.

Kim paneigė ir kalbas, kad nesirūpina vyresniuoju vaiku, dvejų metų dukrele North (Nort), kuri praėjusį mėnesį buvo nufotografuota pargriūvanti, o motina tuo metu ėjo toliau. „North taip daro, jei laikai ją už rankos, o ji tiesiog užsimano: „Pasupk mane, panešk mane“. Ji nesuklupo, – tvirtino žvaigždė. – Galima sakyti, ji sukinėjosi. Iš nuotraukos atrodo, tarsi nežiūrėčiau į ją, nekreipčiau dėmesio. Bet aš elgiausi taip, tarsi (sakyčiau): „Nagi, Northie, liaukis.“

Kim taip pat pasijuokė iš pranešimų, kad garsiojo jos užpakalio apimtis yra 55 coliai (1,4 m): „Mano užpakalis ne toks didelis! Pasakyčiau, kad jis maždaug 12 colių (30 cm) mažesnis ar panašiai, bet tikrai ne 55 coliai“.

Klipo pabaigoje Kim užsipuolė pranešimą, esą ji rengiasi kelti bylą 18-metei seseriai Kylie Jenner (Kaili Džener) už stiliaus vagystę. „Taip, aš kelsiu bylą Kylie! Juokauju. Nagi, tai mano sesuo! Mes skolinamės viena kitos drabužius. Mūsų stilius absoliučiai skirtingas, bet mums net nerūpi. Mes, taip sakant, net nesiginčijam, jau nekalbant apie bylos kėlimą šeimos nariui. Tai absurdiška“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių