K. Kardashian ir K. Westas pakrikštijo Jeruzalėje savo dukrą

  • Teksto dydis:

JAV televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian) ir jos vyras reperis Kanye Westas (Kanjė Vestas) pirmadienį atvyko į Jeruzalę, kad istorinėje bažnyčioje pakrikštytų savo dukrą North West (Nort Vest).

Automobilių kolonai siauromis gatvėmis privažiavus į Šv.Jokūbo katedrą armėnų kvartale, šimtai leipstančių ir šūkalojančių gerbėjų ėmė spaustis apie automobilį, iš kurio išlipo Kim Kardashian su savo 21 mėnesio dukrele.

Pastebimai sukrėstą Kardashian, kuri stipriai spaudė prie savęs dukrą, lydėjo K.Westas, jos sesuo Khloe (Chloja) ir dvasininkas su gobtuvu.

„Stokit!“, – prieš įžengdama į katedrą sušuko miniai Kim Kardashian, o jos sesuo irgi šūktelėjo: „Stokit! Tai nesaugu vaikui.“

Arkivyskupas Arisas Shirvanianas (Arisas Širvanianas) pranešė, kad įžymybių šeima atvyko krikšto apeigoms.

„Įvyks krikštynos“, – sakė jis žurnalistams prie katedros vartų.

„Kim Kardashian duktė bus pakrikštyta ir oficialiai taps krikščione bei Armėnų Bažnyčios nare, – pridūrė A.Shirvanianas, kurį, kaip buvo matyti, irgi sutrikdė kilęs šurmulys. – Visa, ką žinau, tai kad ji įžymybė. Asmeniškai jos nepažįstu. Kad ir kaip būtų ji čia laukiama su savo šeima.“

Kim Kardashian dėvėjo iki žemės krentančią kuklią klostuotą auksinę suknelę su ilgomis rankovėmis, o jos dukra buvo apvilkta balta suknele. North kojytės buvo basos, nors šiuo metu oras Jeruzalėje yra nebūdingai šaltas. K.Westas irgi buvo apsirengęs baltai.

Kim Kardashian prieš apeigas patvirtino, kad jos dukters krikštamote bus sesuo Khloe.

Tačiau apie pačią ceremoniją nebuvo pranešta jokių detalių, o Kardashianai, maždaug po pusantros valandos išėję iš bažnyčios, taip pat nieko nepakomentavo žurnalistams.

Po religinių apeigų Kardashianai papietavo pas Jeruzalės merą Nirą Barkatą.

Kaip numatoma, jie dar turi aplankyti Kristaus kapo baziliką Jeruzalės krikščionių kvartale, ir Raudų sieną, švenčiausią judėjams vietą šiame mieste.

Iš Jeruzalės įžymybių šeima ketina vykti į Jordaniją.

Su dviejų dienų vizitu į Šventąjį miestą Kardashianai privačiu lėktuvu atvyko iš Armėnijos.

Per pirmąją savo kelionę į šią Kaukazo šalį Kim Kardashian atidavė pagarbą savo armėniškoms šaknims, taip pat susitiko su šalies dignitoriais ir aplankė prieš šimtmetį įvykusių armėnų žudynių aukų memorialą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių