K. Kardashian atskleidė trečiojo vaiko vardą

  • Teksto dydis:

Kim Kardashian West (Kim Kardašian Vest) ir jos vyras reperis Kanye West (Kanjė Vestas) surogatinės motinos pagimdytai dukrelei davė Chicago West (Čikago Vest) vardą, penktadienį paskelbė realybės televizijos žvaigždė, šiuo savo pranešimu išprovokuodama pašaipas ir pasibaisėjimą socialinėje žiniasklaidoje.

K. Kardashian West mažylės vardą paskelbė per savo programėlę, o vėliau užsiminė, kad dukra jau turi ir pravardę. „North (Nort), Saintas (Seintas) ir Chi (Šai)“, – savo 58,4 mln. sekėjų tviteryje parašė ji. Tarti reikėtų „Šai“, patikslino 37 metų žvaigždė.

Poros vyriausiajai dukteriai North West yra ketveri, o sūnui Saintui – dveji. Mažoji Chicago gimė pirmadienį ir svėrė 3,3 kilogramo.

Neseniai sklandė gandų, kad K. Kardashian West ir 40 metų K. Westo, kurie susituokė per prabangią ceremoniją Italijoje 2014 metų gegužę, santuoka išgyvena krizę.

K. Kardashian West žurnalo „Forbes“ sudarytame daugiausiai uždirbančių pramogų pasaulio atstovų šimtuke užima 47 vietą. Jos metų uždarbis iki mokesčių buvo vertinamas 45,5 mln. dolerių (37 mln. eurų).

Kaip pranešė apie įžymybes rašanti interneto svetainė TMZ, pora surogatinės motinos pagalbos paprašė todėl, kad antrojo nėštumo metu K. Kardashian West patyrė rimtų problemų, susijusių su tuo, kad placenta pernelyg įaugo į gimdos sienelę. Dėl šios priežasties trečias nėštumas buvo pernelyg rizikingas.

TMZ duomenimis, pora surogatinei motinai sumokėjo 45 tūkst. dolerių ir uždraudė jai nėštumo metu rūkyti, vartoti narkotikus, maudytis karštoje vonioje, dažyti plaukus ir valgyti žalią žuvį. Jai į gimdą buvo perkeltas apvaisintas K. Kardashian West kiaušinėlis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...,

..., portretas
Redneckė irgi nieko.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių