K. Ivanova: pirma mano laidos pašnekovė būtų sesuo

Dainininkė ir verslininkė Kristina Ivanova niekada nežiūri blogą energiją skleidžiančių kriminalinių ar dramatiškų ir negatyvių laidų.

– Kokia asociacija kyla, išgirdus žodį "televizija"?

– Televizija – priemonė gauti informaciją.

– Kokių laidų niekada nepraleidžiate įsijungusi televizorių?

– Tokių laidų beveik nėra, nes televizorių žiūriu retai. Tam beveik nėra laiko. Gal pasidaviau tendencijai, skelbiančiai, kad televiziją nukonkuravo internetas? Pastaruoju metu dažniausiai žiūriu tik žinias per LRT kanalą. Retkarčiais – kokią muzikinę laidą, paraginta draugų ar sesers, kuri klausia, kaip jų grupė atrodė vienoje ar kitoje laidoje.

– Žiūrite laidas, kuriose pati filmuojatės?

– Ne visas, bet kartais įdomu pažiūrėti. Tiesa, dažniau žvelgiu iš profesionalesnės pusės, tai mano darbo dalis, įdomu, kaip pateiktas rezultatas.

– O kai ką nors gaminate, užkandžiaujate ir būna įjungtas televizorius – kas šmėžuoja fone?

– LRT kanalas. Pastaruoju metu – laida "Stilius". Patinka ir laida "Dainų daina", kuri man yra ne tik pramoga, bet ir darbo dalis. Mano simpatijas pelnė ir  "Pinigų karta", taip pat – laida "Emigrantai".

Filmavausi ir patiko Vlados Musvydaitės laida "Mitybos ir sporto balansas". Neretai apie televizines laidas sužinau tik filmuodamasi. Ai, dar viena teigiama ir linksma laida – "Su cinkeliu".

Iš užsienio laidų retkarčiais pažiūriu Rusijos televizijos laidą "Šokiai" – labai puiki choreografija, itin gražus pastatymas. Labai graži laida! Tos švaros, kokybės pasigendu Lietuvoje.

– O serialai? Ar žiūrite daugelio pamėgtus filmus "Sostų karai", "Moterys meluoja geriau", "Kaulai", "Daktaras Hausas"?

– O, Jėzau, ne! Kai kuriuos pavadinimus tik dabar išgirdau. Esu labai didelė filmų fanatikė, bet su savo antra puse vaikštome į kino teatrą.

– Koks Lietuvos televizijos laidų vedėjas profesionaliausias ar bent jūsų neerzina?

– Rolandas Vilkončius. Man atrodo, jis sutvertas šiam darbui ir yra pavyzdys, kaip turi atrodyti ir kaip elgtis laidos vedėjas. Koks jis yra gyvenime, toks ir televizijoje. Nepagailėsiu gerų žodžių, jis – harmonijos ir darnos pavyzdys.

– O televizijos  rykliai – Arūnas Valinskas, Edmundas Jakilaitis, Andrius Tapinas, Algis Ramanauskas, Rūta Janutienė, Rūta Mikelkevičiūtė?

– Jei žmogus yra televizijoje ne vienus metus, jis to vertas ir turi didelį gerbėjų ratą. Tokie vedėjai puikiai tinka tam tikram formatui. R.Vilkončius man tinka visoms laidoms.

– Kokios laidos žiūrinčios jūsų neįmanoma įsivaizduoti?

– Tokios, kuri skleidžia neigiamą informaciją, blogas žinias. Tokios būna įvairios kriminalinės laidos ir pan. Mes gyvename pernelyg liūdnoje visuomenėje, kur daug depresijos, o saulė daugiausia šviečia tris mėnesius per metus. Devyni mėnesiai apniukę, pernelyg daug slegiančios energijos. Kam ją dauginti? Lietuvos televizijos kanaluose pasigendu pozityvumo.

– Paskutinis klausimas. Įsivaizduokite, kad turite laiko, pinigų ir privalote sukurti naują televizijos laidą. Jūs bosė, jūs užsakote muziką. Apie ką būtų ši laida?

– Tai laida, kurios vedėjas būtų žmogus, atskleidžiantis pašnekovo gyvenimo faktus, sujungiantis gyvenimo linijas nuo vaikystės iki dabarties ar ateities į visumą. Tai laida, kuri padėtų numatyti tam tikrus žingsnius gyvenime į priekį. Versle, meilėje, kasdienybėje. Vedėjas būtų ir psichologas, ir psichoterapeutas, ir konsultantas. Dažnai dalyvauju įvairiuose panašiuose projektuose ir neabejoju, kad tokia laida bus.

– Ir kas būtų pirmasis šios laidos pašnekovas?

– Mano sesuo Natalija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juokdarė

juokdarė portretas
Neįdomios abi,tad nereikia susireikšminti

vv

vv portretas
Nejaugi be tos savo sesers ir pajudeti nebegali?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių