K. Hudson ir J. Aniston pagerbtos žurnalo „People“ apdovanojimais

  • Teksto dydis:

Aktorės Kate Hudson (Keit Hadson) ir Jennifer Aniston (Dženifer Aniston) buvo tarp įžymybių, ketvirtadienio vakarą pagerbtų per pirmąją žurnalo „People“ apdovanojimų įteikimo ceremoniją.

Žurnalo redaktoriai paskelbė K.Hudson Metų garsenybe-pavyzdžiu, dėl jos, kaip aktorės, motinos, filantropės ir modistės talentų, rodant teigiamą pavyzdį gerbėjams.

Atsiimdama apdovanojimą K.Hudson, kuri neseniai patvirtino išsiskyrusi su sužadėtiniu rokeriu Mattu Bellamy (Matu Belamiu), susirinkusiesiems turėjo ir patarimų.

„Tai nuostabus apdovanojimas ... Gyvenimas yra kelionė su savo pakilimais ir nuopoliais, savo iššūkiais ir savo pergalėmis. Niekada neleiskit niekam jūsų stumdyti. Leiskit sau gerbti tai, kas esate, ir, dar svarbiau, sužinoti, kas esate“, – sakė ji.

J.Aniston atsiėmė Metų kino aktorės apdovanojimą, už kritikų išgirtą darbą juostoje „Cake“, ir dėkojo už galimybę dirbti tokiame ypatingame filme.

„Dabar tikrai patyriau, ką iš tiesų reiškia mėgstamas darbas, ir šiam filmui to niekada netrūko“, – sakė ji.

Tuo tarpu buvusi J.Aniston kolegė iš „Draugų“ (Friends) Lisa Kudrow (Liza Kudrou) buvo paskelbta Metų televizijos aktore, o Jonas Hammas (Džonas Hamas) iš „Reklamos vilkų“ (Mad Men) – Metų televizijos aktoriumi.

Tarp kitų viešbutyje „Beverly Hilton“ Beverli Hilse paskelbtų laureatų yra Michaelas Keatonas (Maiklas Kitonas), pelnęs Metų kino aktoriaus apdovanojimą, Kevinas Hartas – Metų komedijos žvaigždė, „Triple Threat“ apdovanojimą pelniusi Jennifer Lopez (Dženifer Lopes), kuri buvo išrinkta vaidinančia, dainuojančia ir šokančia žvaigžde, ir Kate Upton (Keit Apton) – „seksualiausia“ moteris.

Per ceremoniją savo dainas atliko „Maroon 5“, „5 Seconds of Summer“, Gwen Stefani (Gven Stefani) ir Pharrellas Williamsas (Farelas Viljamsas), ceremoniją vedė komikas Nickas Cannonas (Nikas Kenonas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių