A. Jolie – daugiausiai uždirbanti JAV aktorė

Angelina Jolie, kuri didžiajame ekrane vėl pasirodys su filmu "Maleficent", yra geriausiai apmokama Holivudo aktorė ir pernai uždirbo 33 mln. dolerių, paskelbė „Forbes“.

Nors jokiame veiksmo filme nesifilmavo nuo 2010 metų „Turisto“ , ji lengvai įveikė šiemetinę geriausios aktorės „Oskaro“ laureatę, „Bado žaidynių“ žvaigždę Jennifer Lawrence, kuri su uždirbtais 26 mln. dolerių liko antroje vietoje.

Į trečią vietą su 22 mln. dolerių nukrito Kristen Stewart  iš „Saulėlydžio“ , pernai buvusi pirmoje vietoje.

"Holivudas neišsižadėjo Jolie. Ji tebėra viena iš nedaugelio aktorių, galinčių reikalauti 15 mln. dolerių vertės atlyginimo už „teisingą“ filmą, pavyzdžiui, „Disney“ perpasakojamą seną istoriją apie Miegančiąją gražuolę, “Maleficent“, - Forbes.com rašė reporterė Dorothy Pomerantz (Doroti Pomeranc).

38 metų A.Jolie pavardė antraštėse mirgėjo ir anksčiau šiais metais, kai ji paskelbė, kad jai dėl krūtų vėžio riziką didinančio geno buvo atlikta dviguba mastektomija.

"Maleficent" kino teatruose pasirodys kitą vasarą.

Garsioji mamytė, kuri su sužadėtiniu Bradu Pittu turi tris vaikus ir tris įvaikius, pernai buvo trečioje minimo sąrašo vietoje.

Jennifer Aniston, kurios naujausias filmas "Mes - Mileriai"  JAV kino teatruose pasirodys kitą savaitę, šiemet yra ketvirtoje sąrašo vietoje – ji uždirbo 20 mln. dolerių.

Emma Stone, kuri juostoje " Nepaprastas Žmogus Voras " vaidina su savo vaikinu Andrew Garfieldu, uždirbo 16 mln. dolerių ir yra penktojoje vietoje.

Rengdama sąrašą „Forbes“ kalbėjosi su agentais, vadybininkais ir kitais kino pramonės žmonėmis, ir atsižvelgė į žvaigždžių uždarbius nuo 2012 metų birželio iki 2013 metų birželio.

Sandra Bullock (Sandra Balok), kuri pernai buvo trečia, šiemet nukrito į septintą vietą (14 mln. dolerių), o Julia Roberts iš šeštos vietos pernai nukrito į 10 vietą šiemet (11 mln. dolerių).

Devintoje vietoje esanti Mila Kunis (11 mln. dolerių) sąraše yra naujokė. Du jos filmai, "Tedis"  ir " Ozas: didingas ir galingas ", visame pasaulyje bendrai uždirbo 1 mlrd. dolerių.

Visas sąrašas skelbiamas www.forbes.com.

Praėjusią savaitę geriausiai apmokamu Holivudo aktoriumi buvo paskelbtas Robertas Downey  jaunesnysis, kuris per metus uždirbo 75 mln. dolerių.


Šiame straipsnyje: Angelina JolieForbesaktorė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių