Jazzu ir Samas išbandė darbą saldainių fabrike

  • Teksto dydis:

Būrys TV žvaigždžių ir vedėjų išbandė naujas profesijas ir netikėtus amplua. Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis sėdo prie mikroautobuso vairo ir tapo dovanas išvežiojančiais kurjeriais, Jazzu, Samas, Saulius Prūsaitis ir Dovydas iš grupės „120“ tapo konditerijos cecho kokybės kontrolieriais – tikrino, ar skanūs kalėdiniai šokoladukai, o Naglis Šulija su Donata Račaite tapo šeima vienam vakarui. Visa tai tam, kad sukurtų įspūdingą, džiugia nuotaika alsuojantį kalėdinį TV3 vaizdo klipą.

„Kalėdinių klipų kūrėjai apie tai mąsto nuo pat pavasario ar vasaros. Noras nustebinti, sukurti tobulą kalėdinę dvasią nugali visus filmavimo sunkumus. TV3 kolektyvas su džiaugsmu įsitraukė į šį procesą ir tikisi, kad specialiai sukurta kalėdinė daina ir klipas žiūrovams patiks, o švenčių laukimas taps dar nuotaikingesnis“, – sako Mindaugas Stasiulis, TV3 rinkodaros vadovas.

Klipo idėjai įgyvendinti buvo pasitelktas visas būrys pramogų pasaulio įžymybių. O smagią, tikra švente alsuojančią dainą, specialiai klipui sukūrė Stano. Ją atliko kalėdinių nykštukų choras – praeitų metų „X faktoriaus“ finalininkai.

Smagaus vakarėlio nuotaiką kūrė ne tik muzika, bet ir siautulingi Indrės Kavaliauskaitės-Morkūnienės ir Mindaugo Rainio šokiai. O kokios gi šventės be gausaus vaišių stalo? Tuo pasirūpino Alfas Ivanauskas – pasitelkęs į pagalbą kitus TV kolegas surengė įspūdingą kulinarinį šou.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių