Jay Z rengia atsaką Beyoncei – albume išdėstys savo neištikimybės versiją

  • Teksto dydis:

Pramogų pasaulio užkulisiuose kalbama, kad Jay Z rengia muzikinį atsaką į naujausią žmonos Beyonce (Bejonsė) albumą „Lemonade“.

Dainininkė praėjusį mėnesį pribloškė gerbėjus specialia jos slapto albumo peržiūra per HBO. Jame daug dėmesio buvo skirta jos vyro ištikimybės per aštuonerius bendro gyvenimo metus klausimui.

Per tą 60 minučių trukmės filmą dainininkė pakvietė žiūrovus į išdavystės ir susitaikymo kelionę, kuri įaudrino dainininkės gerbėjus.

Dabar vienas šaltinis „Us Weekly“ tvirtino, kad 46 metų repo žvaigždė įrašinėja dainas, kuriomis išdėstys savąją įvykių versiją. „Jay rengia albumą, kuriuo papasakos savo tiesą“, – sakė porai artimas šaltinis. Sutuoktinių karjeros pastaraisiais metais vis labiau persipina ir toks žingsnis tik įtvirtintų jų, kaip didžiausių muzikos žvaigždžių, statusą.

Nors Beyonce tėvas Mathew Knowlesas (Metjus Noulzas) atmetė kalbas, kad „Lemonade“ yra autobiografinis albumas, porai artimas šaltinis sakė, kad „albumas pasako viską“.

„Jis paaiškina, kaip ji ir Jay įveikė savo problemas. Tai, kas gera, nusvėrė tai, kas bloga, tad ji suteikė jam antrą progą“, – tvirtino jis.

34 metų Beyonce, esą, 2014 metais svarstė, ar skirtis su „99 Problems“ reperiu, – po incidento lifte, kai šį užpuolė ritmenbliuzo žvaigždės sesuo Solange Knowles (Solanž Noulz). 29 metų Solange, esą, įsiutino pastebėtas Jay Z flirtas su mados dizanere Rachel Roy (Reičel Roi), kuri vadinama „Bekė gerais plaukais“, kaip Beyonce dainoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių