JAV televizijos realybės šou žvaigždė Kardashian dalyvaus Vienos pokylyje

  • Teksto dydis:

JAV televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian) dalyvaus kitą mėnesį Austrijos sostinėje vyksiančiame garsiajame Operos pokylyje, pirmadienį paskelbė jo organizatorius.

Senstantis statybų magnatas ir ekscentriškas visuomenės veikėjas Richardas Lugneris (Richardas Liugneris) kasmet patenka į pirmuosius spaudos puslapius dėl krūtiningų gražuolių, kurias pakviečia būti jo organizuojamo pokylio ypatingomis viešniomis.

Tarp ankstesnių 81 metų R.Lugnerio viešnių buvo italų kino legenda Sophia Loren (Sofija Loren), taip pat aktorės Andie MacDowell (Endi Makdauel) ir Faye Dunaway (Fei Danavej), nors pastaraisiais metais jis dažniau kviesdavosi mažesnio ryškumo žvaigždutes, tokias kaip Paris Hilton ar „Gelbėtojų“ ( Baywatch) gražuolės Pamela Anderson ir Carmen Electra (Karmen Elektra).

Žiniasklaida skelbia, kad reperio Kanye Westo (Kanajaus Vesto) sužadėtinė už trumpą pasirodymą vasario 27 dieną vyksiančiame Vienos aukštuomenės pokylyje susižers 250 tūkst. eurų.

35 metų įspūdingos figūros gražuolę išgarsino JAV rodomas realybės šou „Viešas Kardashianų šeimos gyvenimas“ (Keeping Up with the Kardashians), pasakojantis apie Kim ir jos ekscentriškosios šeimynėlės gyvenimą Los Andžele.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių