Jauniausia pretendentė į KK2 vedėjas: mano idealas – R. Tapinienė

  • Teksto dydis:

Jauniausia KK2 vedėjos atrankos dalyvė 22 metų Justė Žičkutė atvira: dirbti televizijoje ji norėtų ne dėl populiarumo, jos siekiai didesni – mergina svajoja tapti profesionalia laidų vedėja, o Rasa Tapinienė – merginos idealas.

„Vienos merginos į televiziją eina dėl populiarumo, kitos – dėl to, nes mato save ne tik ekrane, bet kartu ir nori dirbti žurnalistinį darbą. Mane šie dalykai traukia. Nuo mažens žaviuosi žurnalistėmis ir TV laidų vedėjomis, kurių darbas tikrai nėra lengvas, jos kiekvieną dieną turi atrodyti žavingos ir pasiruošusios bet kokiems iššūkiams“, – sakė J. Žičkutė.

Mergina sako, kad jeigu būtų išrinkta KK2 vedėja, rinktųsi ne vakarėlius, bet visą laiką skirtų tobulėjimui. „Niekas negimsta viską mokėdamas. Man tai – kelio pradžia, puiki galimybė parodyti save bei įgyti patirties. Jeigu tapsiu KK2 vedėja, tikrai nesiruošiu „sužvaigždėti“ ir tik lankytis įvairiuose vakarėliuose. Noriu tobulėti ir kiekvieną dieną būti vis geresnė laidos vedėja“.

Justė įsitikinusi, kad tik universalūs žmonės gali sėkmingai dirbti televizijoje: „Manau, kad charizma – įgimtas dalykas, tačiau tik su ja kelias į televiziją nebus atviras. Be kantrybės, darbštumo ir sugebėjimo prisitaikyti karjera televizijoje gali pasibaigti dar net neprasidėjusi“.

Nors Justė žengia tik pirmuosius žingsnius televizijoje, tačiau darbas prieš kameras jai nėra svetimas: „Prieš keletą metų kartu su dainininku Ilja Aksionovu filmavome jo dainos „Greitkelyje“ vaizdo klipą“.

Mergina sako, kad pažintis su jaunuoju dainininku įvyko labai netikėtomis aplinkybėmis: „Su Ilja prasilenkėme užkulisiuose, kuomet kartu dalyvavome vieno prekybos centro tinklaraštininkų renginyje ir žengėme podiumu. Atsitiktinis prasilenkimas virto bendradarbiavimu“.

Justė pasakoja, kad nors studijos ir darbai užima daug laiko, tačiau ji visuomet randa laiko sportui, o labiausiai merginai patinka bėgioti.

„Bėgimą atradau prieš kelerius metus. Tai puikus būdas atsipalaiduoti, užsimiršti problemas. Stengiuosi į savaitę bent 3–4 kartus įveikti po 7–8 kilometrus“, – sakė J. Žičkutė.

Paklausta, į kokį politiką vienoje KK2 laidoje iškeistų laidos vedėją Tomą Ališauską, Justė daug negalvoja – tai Vilniaus meras Remigijus Šimašius: „Ne todėl, kad jis geras ar blogas meras, bet manau, kad jis turi visas savybes būti geru laidų vedėju – visuomet pozityvus ir besišypsantis”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Tapiniene zinias veda gal ir neblogai,bet ta jos kalbos maniera kapoti zodzius - klaiki. O ir isvaizda... Jeigu per televizija tokia liesa,kad keliai kyso kaip ylos,tai gyvenime neisivaizduoju jos liesumo. Juk televizija storina. Ir makiazas kazkoks blyskus,visa bespalve. Man ji is isvaizdos visai nepatinka (cia mano nuomone),kitiems gal ir patinka. Nematau i ka lygintis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių