A. Jagelavičiūtės sūnus debiutuoja televizijoje

  • Teksto dydis:

Skirtingai nuo daugelio žinomų žmonių stilistė Agnė Jagelavičiūtė sūnaus Leono nuo spaudos neslepia – jo nuotraukas dažnai galima pamatyti Agnės socialinių tinklų paskyrose, kur ji ne tik dalijasi stiliaus patarimais, bet ir klausia kitų mamų nuomonės vienu ar kitu vaikų auginimo klausimu. 

Šį sekmadienį Agnės sūnus debiutuos ir televizijoje – jis kartu su mama filmavosi tėvams skirtoje laidoje „Mamyčių klubas“. A. Jagelavičiūtė kartu su laidos vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkūniene dalinsis receptais, kurie naudingi ruošiantis piknikui su vaikais.

„Jeigu anksčiau sūnus maistui jokių pretenzijų neturėjo, dabar jis nori valgyti tik visus produktus atskirai, o ne sumaišytus. Todėl pasiūlysiu pasiruošti daugybę dėžučių su atskirais ingredientais, kuriuos mėgsta vaikai, o kartu sudėjus gaunasi puikios salotos tėvams“, – idėja dalinsis Agnė, kuri yra ir dviejų receptų knygų autorė. Tarp maisto ruošos netruks ir mamiškų pokalbių. A. Jagelavičiūtė atskleis, ką ruošiasi veikti vasarą ir kodėl Leonas nelanko darželio.

Gegužės 28 d. 8.30 val. rodomoje laidoje taip pat dalyvaus ir TV prodiuserė Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė, kuri leisis į vežimėlio paieškas. Ne veltui tėvai dažnai jį vadina vaikučio karieta ar ratais – vežimėlis turi būti tobulai patogus kūdikiui ir absoliučiai tinkantis tėvams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių