A. Jagelavičiūtei priekaištauta dėl kultūros stokos

Garsi menininkė Agnė Jagelavičiūtė, neseniai pristačiusi moterims skirtą fantastišką vasarinę kolekciją. Ji nemažai laiko praleidžia ne tik prie drabužių eskizų, bet ir šeimininkaudama virtuvėje – žavi moteris net gali pasigirti bestseleriu tapusia kulinarine knyga, rašo klubas.lt.

Vis tik Agnė nesitenkina vien savo receptais - žvilgtelėjusi į žvaigždžių lėkštes Agnė kartais nevyniodama žodžių į vatą beria kritikos žodžius.

Šį kartą kliuvo merginų grupės „Projektas Kitokios“ dainininkei Gretai Lebedevai, kuri savo paskyroje socialiniame puslapyje publikavusi žuvienės nuotrauką, turbūt nė nesitikėjo, jog tai sukels didelį atgarsį virtualioje erdvėje.

„OMFG.... nemėgstu kabinėtis prie konkrečių žmonių, bet rimtai reikia dalintis TOKIAIS patarimais? SKANAUS TIPO? Nu ką, žuveliokas su kažkokiais kirminais ir grietine bei citrinomis nuo tetos užvakarykščio vestuvių stalo...vaizdelis toks. Geriau jau būsiu stora nuo savo traškančių bruschetu su pomidorais ir bazilikais“, - taip Gretos Lebedevos valgytą žuvienę savo paskyroje Agnė Jagelavičiūtė ir sulaukė audringos reakcijos. Vieni jos paskyros lankytojai linksėjo galvomis,visiškai pritardami estetiniu maisto pateikimu garsėjančiai Agnei, tačiau netrūko ir tokių, kurie tiesiai šviesiai A.Jagelavičiūtei į akis žėrė, kad jai trūksta kultūros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

garsi meninkė

garsi meninkė portretas
o kokioje srityje??????????.......................

as

as portretas
oi sudas ir afrikoj sudas

jo

jo portretas
muzike ! ka ji be kritikos kitu atzvilgiu gali isspausti ? ogi nieko ! atrodo tik ir laukia, ka cia galetu apvemti ! atgrasi stuobre, jokia cia ji menininke !
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių